Има уговор са Олимпијакосом, али не жели назад у Грчку!

Марко Шћеповић између Шпаније и Русије! "У опцији су продаја и позајмица, знаћу све наредних дана. Мој циљ је да пронађем тим што је пре могуће", рекао је некадашњи репрезентативац Србије.

Фудбал 17.07.2016 | 16:30
Има уговор са Олимпијакосом, али не жели назад у Грчку!
Некадашњи нападач Партизана Марко Шћеповић налази се на новој раскрсници у фудбалској каријери. Иако са Олимпијакосом има још годину дана уговора, некадашњи репрезентативац Србије нема намеру да се враћа у Грчку, већ ће покушати да пронађе нови клуб за наставак каријере.

Прошлу сезону Шћеповић је био на позајмици у Мускрону, где је постигао пет голова.

"Повратак у Грчку није у мојим плановима, знам да постоји група тимова који су заинтересовани за мене, али ми није намера да се вратим. Имам неке понуде из Шпаније и Русије, тако да мислим да завршити у некој од ове две земље. Имам уговор са Олимпијакосу, али се поново нећу наћи на списку играча за недну сезону. У опцији су продаја и позајмица, знаћу све наредних дана. Мој циљ је да пронађем тим што је пре могуће", рекао јеШћеповић за грчку Газету.

Три године у Олимпијакосу и три позајмице…

"Ја сам професионалац, али сигурно да мислим да сам могао да играм више. Мислим да сам то заслужио својим квалитетом, али то је тешко у Олимпијакосу. Веома је захтевно, где просто не може свако да добије праву шансу. Гледам напред, гледам своју будућност", додао је Шћеповић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар