Ima ugovor sa Olimpijakosom, ali ne želi nazad u Grčku!

Marko Šćepović između Španije i Rusije! "U opciji su prodaja i pozajmica, znaću sve narednih dana. Moj cilj je da pronađem tim što je pre moguće", rekao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Fudbal 17.07.2016 | 16:30
Ima ugovor sa Olimpijakosom, ali ne želi nazad u Grčku!
Nekadašnji napadač Partizana Marko Šćepović nalazi se na novoj raskrsnici u fudbalskoj karijeri. Iako sa Olimpijakosom ima još godinu dana ugovora, nekadašnji reprezentativac Srbije nema nameru da se vraća u Grčku, već će pokušati da pronađe novi klub za nastavak karijere.

Prošlu sezonu Šćepović je bio na pozajmici u Muskronu, gde je postigao pet golova.

"Povratak u Grčku nije u mojim planovima, znam da postoji grupa timova koji su zainteresovani za mene, ali mi nije namera da se vratim. Imam neke ponude iz Španije i Rusije, tako da mislim da završiti u nekoj od ove dve zemlje. Imam ugovor sa Olimpijakosu, ali se ponovo neću naći na spisku igrača za nednu sezonu. U opciji su prodaja i pozajmica, znaću sve narednih dana. Moj cilj je da pronađem tim što je pre moguće", rekao jeŠćepović za grčku Gazetu.

Tri godine u Olimpijakosu i tri pozajmice…

"Ja sam profesionalac, ali sigurno da mislim da sam mogao da igram više. Mislim da sam to zaslužio svojim kvalitetom, ali to je teško u Olimpijakosu. Veoma je zahtevno, gde prosto ne može svako da dobije pravu šansu. Gledam napred, gledam svoju budućnost", dodao je Šćepović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar