Мурињо: Нисам скроман, агресиван сам и хоћу баш све!

Специјални послао јасну поруку навијачима Црвених Ђавола...

Фудбал 15.07.2016 | 15:00
Мурињо: Нисам скроман, агресиван сам и хоћу баш све!
Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињобио је директан у обраћању навијачима Црвених ђавола.. Обећао им је агресивност, порекао скромност, али и рекао како нико у клубу није незаменљив, укључујући и њега самог.

„ Јасно ми је да навијачи очекују много од мене, али и ја такође очекујем много од њих. Немогуће је да тим буде срећан без подршке навијача, без њихове страсти. Почињемо ново поглавље у историји клуба. Мислим да је некако увек тужан моменат када мењате менаџера, али сада је време за промене. Дошло је неколико нових играча, неки од старих ће остати, али на крају није важно ко је менаџер, није важно ко су ти нови и стари играчи јер Манчестер Јунајтед је увек већи од свих нас“, рекао је Жозе Мурињо, и зачинио изјаву суровом визијом, у којој између редова најављује егзекуцију над свим препрекама на Јунајтедовом путу.

„ Ја нисам неко ко је скроман када говори о својим циљевима, чак сам прилично агресиван. Увек желим све, а у фудбалу је све када играте добро, побеђујете, постижете а не примате голове... Знам да је ово само хипотетички, али, ја желим све“, додао је Жозе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар