Murinjo: Nisam skroman, agresivan sam i hoću baš sve!

Specijalni poslao jasnu poruku navijačima Crvenih Đavola...

Fudbal 15.07.2016 | 15:00
Murinjo: Nisam skroman, agresivan sam i hoću baš sve!
Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjobio je direktan u obraćanju navijačima Crvenih đavola.. Obećao im je agresivnost, porekao skromnost, ali i rekao kako niko u klubu nije nezamenljiv, uključujući i njega samog.

„ Jasno mi je da navijači očekuju mnogo od mene, ali i ja takođe očekujem mnogo od njih. Nemoguće je da tim bude srećan bez podrške navijača, bez njihove strasti. Počinjemo novo poglavlje u istoriji kluba. Mislim da je nekako uvek tužan momenat kada menjate menadžera, ali sada je vreme za promene. Došlo je nekoliko novih igrača, neki od starih će ostati, ali na kraju nije važno ko je menadžer, nije važno ko su ti novi i stari igrači jer Mančester Junajted je uvek veći od svih nas“, rekao je Žoze Murinjo, i začinio izjavu surovom vizijom, u kojoj između redova najavljuje egzekuciju nad svim preprekama na Junajtedovom putu.

„ Ja nisam neko ko je skroman kada govori o svojim ciljevima, čak sam prilično agresivan. Uvek želim sve, a u fudbalu je sve kada igrate dobro, pobeđujete, postižete a ne primate golove... Znam da je ovo samo hipotetički, ali, ja želim sve“, dodao je Žoze.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar