Португалски чудотворац: Хвала мом оцу! Он ужива са криглама пива!

„Кристијано је невероватан узор“, поручио Фернандо Сантос.

Фудбал 14.07.2016 | 13:30
Португалски чудотворац: Хвала мом оцу! Он ужива са криглама пива!
Пре 12 година Ото Рехагел, а данас – Фернандо Сантос! Немац је са Грчком направио сензацију иако су га многи оптуживали за фудбалску декаденцију. Сада се прича о тренеру који је направио чудо са Португалом.

Нису били блистави, нису били инвентивни, али су били тим. Увек мање слабији од ривала. Сасвим довољно да Сантос покупи славу.

„Наравно да сам пресрећан. Пре свега желим да захвалим жени, мајци, унуку... Мом оцу где год био са криглама пива. Посебно желим да захвалим бројним пријатељима у Грчкој“,поручио је Сантос.

Морао је селектор Португала да помене утицај Кристијана Роналда.

„Кристијано је невероватан пример и узор. Прво је дао све од себе како би остао на терену, иако није могао да хода. У свлачионици је био наша велика снага. Помогао је свим саиграчима. То је дефиниција тимског духа“.

Много је о португалском успеху написано. Селекција која је изгубила од Албаније у квалификацијама показала је невероватну тимску снагу и италијанско оружје. Кад је било потребно знали су да преваре ривала.

„Стално сам им понављао да наш таленат није споран, али да морамо више да се боримо и трчимо од ривала. Ова невероватна група играча веровала је када сам им говорио да можемо да освојимо ЕУРО“, јасан је Сантос.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар