Арлову плакета за хуманитарни рад

Представници општине Звечан уручили су данас плакету за хуманитарни рад предсједнику Одбора Републике Српске за помоћ Србима на Космету Милораду Арлову.

Србија 12.07.2016 | 22:00
Арлову плакета за хуманитарни рад
Арлов је рекао Срни да је ово признање за њега веома важно јер показује да је Српска увијек уз српски народ на Косову и Метохији.

"Признање говори и о великој вољи свих нас да помогнемо Србима на Космету", рекао је Арлов, који је присуствовао свечаној академији поводом обиљежавања 25 година постојања општине Звечан.

Он је подсјетио да је општина Звечан данас добила комплекс базена, а ускоро се очекује изградња насеља од 300 кућа које ће примити 2.500 Срба који су изгубили своје домове на Косову и Метохији.

"То значи да се овдје ради на опстанку Срба", истакао је Арлов.

Извор: СРНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сирогојно

12.07.2016 20:16

А колко се тај хуманитарац уплусао,како је сину стипендију настимао,сви раде на ртрс(радиу)..мјења политицке партије ко царапе,бјезо из хрватске у србију,из србије за босну...свако путовање на косово по пар десетина хиљада марака се уплуса..он је лазни хуманитарац...полтрон милокрада додика....нек се врати одакле је досао,избјего папак са баније ил ту негдје...питајте га колко јањаца се поједе кад оде на косово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засигурно

12.07.2016 22:11

Ти си у право за све или дио. Да ли би ти желио бити фаца за одстрел? Ти идеш и не размишљаш да ли ће те неко препознати.

ОДГОВОРИТЕ