Arlovu plaketa za humanitarni rad

Predstavnici opštine Zvečan uručili su danas plaketu za humanitarni rad predsjedniku Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosmetu Miloradu Arlovu.

Srbija 12.07.2016 | 22:00
Arlovu plaketa za humanitarni rad
Arlov je rekao Srni da je ovo priznanje za njega veoma važno jer pokazuje da je Srpska uvijek uz srpski narod na Kosovu i Metohiji.

"Priznanje govori i o velikoj volji svih nas da pomognemo Srbima na Kosmetu", rekao je Arlov, koji je prisustvovao svečanoj akademiji povodom obilježavanja 25 godina postojanja opštine Zvečan.

On je podsjetio da je opština Zvečan danas dobila kompleks bazena, a uskoro se očekuje izgradnja naselja od 300 kuća koje će primiti 2.500 Srba koji su izgubili svoje domove na Kosovu i Metohiji.

"To znači da se ovdje radi na opstanku Srba", istakao je Arlov.

Izvor: SRNA

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sirogojno

12.07.2016 20:16

A kolko se taj humanitarac uplusao,kako je sinu stipendiju nastimao,svi rade na rtrs(radiu)..mjenja politicke partije ko carape,bjezo iz hrvatske u srbiju,iz srbije za bosnu...svako putovanje na kosovo po par desetina hiljada maraka se uplusa..on je lazni humanitarac...poltron milokrada dodika....nek se vrati odakle je dosao,izbjego papak sa banije il tu negdje...pitajte ga kolko janjaca se pojede kad ode na kosovo...

ODGOVORITE
Name

Zasigurno

12.07.2016 22:11

Ti si u pravo za sve ili dio. Da li bi ti želio biti faca za odstrel? Ti ideš i ne razmišljaš da li će te neko prepoznati.

ODGOVORITE