Костић у ХСВ - запело око пар милиона!

Трансфер српског репрезентативца из Штутгарта у ХСВ у једном тренутку је био готова ствар, а онда се закомпликовало. У игри сада и Интер…

Фудбал 13.07.2016 | 16:30
Костић у ХСВ - запело око пар милиона!
Филип Костић овог љета дефинитивно напушта Штутгарт, који је испао у «Цвајту», али никако да се оконча сага око његовог преласка у нови клуб.

Након једне рунде трансфер спекулација у којем се Костић "селио" у Волфсбург, Саутемптон, Лестер, затим и уШалке и Бајер из Леверкузена, услиједила је нова. Као његова коначна дестинација у једном тренутку појавио се Хамбург, међутим, ни то није “готова ствар”.

Српски репрезентативац је према наводима њемачког “Кикера” договорио све услове са ХСВ-ом, али је запело око обештећења које треба да добије Штутгарт.

ХСВ је према наводима њемачких медија понудио 14 милиона евра, док “швабе” желе 17 милиона евра за играча који је био једна од свијетлих тачака у очајној сезони овог клуба.

У трку за свадесеттрогодишњег Србина сада се укључио и милански Интер, те неколико клубова из Енглеске, наводи “Кикер”.

Да ли ће ХСВ и Штутгарт успјети да постигну договор или ће Костић напустити Њемачку остаје да се види, а спекулише се да га Штугарт неће пустити за мање од 15 милиона евра.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар