Kostić u HSV - zapelo oko par miliona!

Transfer srpskog reprezentativca iz Štutgarta u HSV u jednom trenutku je bio gotova stvar, a onda se zakomplikovalo. U igri sada i Inter…

Fudbal 13.07.2016 | 16:30
Kostić u HSV - zapelo oko par miliona!
Filip Kostić ovog ljeta definitivno napušta Štutgart, koji je ispao u «Cvajtu», ali nikako da se okonča saga oko njegovog prelaska u novi klub.

Nakon jedne runde transfer spekulacija u kojem se Kostić "selio" u Volfsburg, Sautempton, Lester, zatim i uŠalke i Bajer iz Leverkuzena, uslijedila je nova. Kao njegova konačna destinacija u jednom trenutku pojavio se Hamburg, međutim, ni to nije “gotova stvar”.

Srpski reprezentativac je prema navodima njemačkog “Kikera” dogovorio sve uslove sa HSV-om, ali je zapelo oko obeštećenja koje treba da dobije Štutgart.

HSV je prema navodima njemačkih medija ponudio 14 miliona evra, dok “švabe” žele 17 miliona evra za igrača koji je bio jedna od svijetlih tačaka u očajnoj sezoni ovog kluba.

U trku za svadesettrogodišnjeg Srbina sada se uključio i milanski Inter, te nekoliko klubova iz Engleske, navodi “Kiker”.

Da li će HSV i Štutgart uspjeti da postignu dogovor ili će Kostić napustiti Njemačku ostaje da se vidi, a spekuliše se da ga Štugart neće pustiti za manje od 15 miliona evra.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar