ЕУРО - Предвидео гол Едера, освојио милион фунти, али нестао!

Потпуно луда прича проширила се друштвеним мрежама због нестанка једног инстант милионера, али не било каквог.

Фудбал 13.07.2016 | 14:30
ЕУРО - Предвидео гол Едера, освојио милион фунти, али нестао!
У питању је 32-годишњи човек који је освојио милион фунти тако што је погодио тачан минут и стрелца првог гола у финалу Европског првенства у фудбалу.

Онлајн кладионица „БетВицтор“ покренула је наградну игру током ЕУРО у Француској и играчима пружила шансу да постану инстант милионери.

„БетВицтор“ је саопштио да ће дати тачно милион фунти срећном добитнику који тачно предвити минут постизања првог гола у финалу и стрелца. У опису игре писало је и да, уколико не буде тачних предлога, победник ће бити онај који буде најближи у прогнози.

Један навијач Астон Виле погодио је да ће Едер први затрести мрежу противничког гола у 84. минуту, што се није десило, али је погодио стрелца. Нападач Лила је постигао једини гол на сусрету и донео Португалу прву титулу шампиона Европе у историји.

Међутим, уместо да ужива у великом новцу који је освојио, добитник је нестао, тачније „БетВицтор“ још увек покушава да га нађе. Ова кладионица објавила је да је у потрази за навијачем Астон Виле и сада покушава да својим ресурсима пронађе човека на друштвеним мрежама.

Невероватна прича која можда неће имати срећан крај.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар