EURO - Predvideo gol Edera, osvojio milion funti, ali nestao!

Potpuno luda priča proširila se društvenim mrežama zbog nestanka jednog instant milionera, ali ne bilo kakvog.

Fudbal 13.07.2016 | 14:30
EURO - Predvideo gol Edera, osvojio milion funti, ali nestao!
U pitanju je 32-godišnji čovek koji je osvojio milion funti tako što je pogodio tačan minut i strelca prvog gola u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu.

Onlajn kladionica „BetVictor“ pokrenula je nagradnu igru tokom EURO u Francuskoj i igračima pružila šansu da postanu instant milioneri.

„BetVictor“ je saopštio da će dati tačno milion funti srećnom dobitniku koji tačno predviti minut postizanja prvog gola u finalu i strelca. U opisu igre pisalo je i da, ukoliko ne bude tačnih predloga, pobednik će biti onaj koji bude najbliži u prognozi.

Jedan navijač Aston Vile pogodio je da će Eder prvi zatresti mrežu protivničkog gola u 84. minutu, što se nije desilo, ali je pogodio strelca. Napadač Lila je postigao jedini gol na susretu i doneo Portugalu prvu titulu šampiona Evrope u istoriji.

Međutim, umesto da uživa u velikom novcu koji je osvojio, dobitnik je nestao, tačnije „BetVictor“ još uvek pokušava da ga nađe. Ova kladionica objavila je da je u potrazi za navijačem Aston Vile i sada pokušava da svojim resursima pronađe čoveka na društvenim mrežama.

Neverovatna priča koja možda neće imati srećan kraj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar