У Барселони вјерују да Меси остаје!

Портпарол Барселоне Ђозеп Вивес рекао је да фудбалер те екипе Лионел Меси не намерава да напусти клуб.

Фудбал 13.07.2016 | 12:30
У Барселони вјерују да Меси остаје!
Меси и његов отац и агент Хорхе су прошле недеље пред судом у Барселони осуђени на затворске казне од по 21 месеца због утаје пореза и мораће да плате укупно 3,5 милиона евра.

Према шпанском закону казна мања од две године за прекршиоце који почине ненасилна кривична дела може се служити као условна, па петоструки најбољи фудбалер света и његов отац неће отићи у затвор.

Британски медији су недавно пренели да је Хорхе Меси разговарао с власником Челсија Романом Абрамовичем на јахти руског милијардера, па су се појачале спекулације да ће петоструки најбољи фудбалер света напустити Барселону.

Те наводе негирао је портпарол Барселоне Ђозеп Вивес. Он је путем клупског сајта позвао навијаче да преко друштвених мрежа пруже подршку Месију у кампањи: "Сви смо ми Лео Меси".

"У контакту смо с Месијевим сарадницима и немамо утисак да Лео жели да напусти клуб. Нисмо забринути због тога", рекао је Вивес, пренели су шпански медији.

Он је подсетио да је Меси као деветнаестогодишњак потписао спорне уговоре и додао да је "доказано да није знао за све детаље".

"Меси се само концентрисао на фудбал и потписао је уговоре које су му његови саветници рекли да потпише. Меси није имао поштен третман и клуб мора да га брани. Савест нам је чиста и нећемо одустати. Позивамо навијаче да се прикључе кампањи", рекао је Вивес.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар