Нађено тијело још једне жртве силоватеља

Владимир Рајковић, који је силовао па убио трогодишњу дјевојчицу код Зајечара, признао је да је убио и једну жену из истог села. Тијело жртве пронађено у Тимоку који протиче кроз Вратарницу, незванично сазнаје РТС.

Србија 12.07.2016 | 10:25
Нађено тијело још једне жртве силоватеља
Четрдесетшестогодишњу жену је, према незваничним информацијама, Владимир Рајковић убио прије двадесетак дана.

РТС незванично сазнаје да је, након признања и тог убиства, полиција у ријеци у атару села Вратарница пронашла тијело жене, чији је нестанак пријављен 25. јуна.

Рајковић је ухапшен у суботу увече, сат времена након што је мајка трогодишње дјевојчице пријавила нестанак дјетета, које је претходно било на рођендану у комшилуку.

Вршилац дужности директора полиције Владимир Ребић рекао је јуче да су припадници МУП-а заједно са осумњиченим отишли на лице мјеста гдје је пронађено унакажено тијело дјетета. Рајковић је признао злочин, након чега му је одређено полицијско задржавање.

Трогодишњу дјевојчицу породица је прије злочина отпратила на први рођендан свог комшије у кућу прекопута у којој живи брат осумњиченог за убиство.

Ујак дјевојчице је рекао да су се дјеца на рођендану играла и да је она у једном тренутку нестала, након чега је цијело село кренуло у потрагу за њом.

"Кад је дошла полиција он је био код мог брата у колима. Изашао је из кола и ја сам га питала где ми је дјете. Он каже: Ја сам је оставио овдје на аутобуској станици и рекао сам јој да иде кући", испричала је мајка дјевојчице Данијела Стефановић.

Мјесто злочина удаљено је 600 до 700 метара од куће у којој се славио рођендан.

Извор: РТС

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

нн

12.07.2016 08:39

Психопате шетају слободно, угрожено становништво. Нико на вријеме да открије болеснике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМАРАЦ

12.07.2016 10:19

МА УБИТЕ ДЗУКЕЛУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕСТ

12.07.2016 10:53

ГДЕ СУ ЛЕКА И КЦУН НЕБИ СЕ ОН НИ ВОДЕ НАПИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојко

12.07.2016 17:54

Око за око, зуб за зуб!

ОДГОВОРИТЕ