Nađeno tijelo još jedne žrtve silovatelja

Vladimir Rajković, koji je silovao pa ubio trogodišnju djevojčicu kod Zaječara, priznao je da je ubio i jednu ženu iz istog sela. Tijelo žrtve pronađeno u Timoku koji protiče kroz Vratarnicu, nezvanično saznaje RTS.

Srbija 12.07.2016 | 10:25
Nađeno tijelo još jedne žrtve silovatelja
Četrdesetšestogodišnju ženu je, prema nezvaničnim informacijama, Vladimir Rajković ubio prije dvadesetak dana.

RTS nezvanično saznaje da je, nakon priznanja i tog ubistva, policija u rijeci u ataru sela Vratarnica pronašla tijelo žene, čiji je nestanak prijavljen 25. juna.

Rajković je uhapšen u subotu uveče, sat vremena nakon što je majka trogodišnje djevojčice prijavila nestanak djeteta, koje je prethodno bilo na rođendanu u komšiluku.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je juče da su pripadnici MUP-a zajedno sa osumnjičenim otišli na lice mjesta gdje je pronađeno unakaženo tijelo djeteta. Rajković je priznao zločin, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje.

Trogodišnju djevojčicu porodica je prije zločina otpratila na prvi rođendan svog komšije u kuću prekoputa u kojoj živi brat osumnjičenog za ubistvo.

Ujak djevojčice je rekao da su se djeca na rođendanu igrala i da je ona u jednom trenutku nestala, nakon čega je cijelo selo krenulo u potragu za njom.

"Kad je došla policija on je bio kod mog brata u kolima. Izašao je iz kola i ja sam ga pitala gde mi je djete. On kaže: Ja sam je ostavio ovdje na autobuskoj stanici i rekao sam joj da ide kući", ispričala je majka djevojčice Danijela Stefanović.

Mjesto zločina udaljeno je 600 do 700 metara od kuće u kojoj se slavio rođendan.

Izvor: RTS

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

nn

12.07.2016 08:39

Psihopate šetaju slobodno, ugroženo stanovništvo. Niko na vrijeme da otkrije bolesnike.

ODGOVORITE
Name

KOMARAC

12.07.2016 10:19

MA UBITE DZUKELU

ODGOVORITE
Name

JEST

12.07.2016 10:53

GDE SU LEKA I KCUN NEBI SE ON NI VODE NAPIO.

ODGOVORITE
Name

Stojko

12.07.2016 17:54

Oko za oko, zub za zub!

ODGOVORITE