Оженио се Бали-бег?

Мада се спекулисало да ће се венчати на јесен у Истанбулу, турски глумац Бурак Озчивит и његова дугогодишња девојка и колегиница Фахрије Евџен наводно, су већ изговорили судбоносно “да” у Риму.

Забава 12.07.2016 | 10:15
Оженио се Бали-бег?
МАДА се спекулисало да ће се венчати на јесен у Истанбулу, турски глумац Бурак Озчивит (31) и његова дугогодишња девојка и колегиница Фахрије Евџен (30), наводно, су већ изговорили судбоносно “да” у Риму, током годишњег одмора.

Турски медији пишу да је глумац, који се у серији “Сулејман Величанствени” прославио улогом Бали-бега, испред чувене фонтане Ди Треви у вечном граду својој драгој дао прстен. Лепа Фахрије је одмах пристала да се уда за њега, а како нису желели да губе време - венчали су се у Риму. Добро упућени тврде да су желели интимну свадбу, без папараца, па им је венчање у Италији била савршена опција.

Бурак и Фахрије се још нису огласили поводом венчања, већ су наставили путовање по Европи, а ускоро планирају да посете њене родитеље, браћу и сестре који живе у Немачкој. Пар је у вези од 2013, упознао се на снимању серије “Грмуша” и од тада турски медији непрестано пишу о њиховој љубави.

Новости
фото: инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар