Oženio se Bali-beg?

Mada se spekulisalo da će se venčati na jesen u Istanbulu, turski glumac Burak Ozčivit i njegova dugogodišnja devojka i koleginica Fahrije Evdžen navodno, su već izgovorili sudbonosno “da” u Rimu.

Zabava 12.07.2016 | 10:15
Oženio se Bali-beg?
MADA se spekulisalo da će se venčati na jesen u Istanbulu, turski glumac Burak Ozčivit (31) i njegova dugogodišnja devojka i koleginica Fahrije Evdžen (30), navodno, su već izgovorili sudbonosno “da” u Rimu, tokom godišnjeg odmora.

Turski mediji pišu da je glumac, koji se u seriji “Sulejman Veličanstveni” proslavio ulogom Bali-bega, ispred čuvene fontane Di Trevi u večnom gradu svojoj dragoj dao prsten. Lepa Fahrije je odmah pristala da se uda za njega, a kako nisu želeli da gube vreme - venčali su se u Rimu. Dobro upućeni tvrde da su želeli intimnu svadbu, bez paparaca, pa im je venčanje u Italiji bila savršena opcija.

Burak i Fahrije se još nisu oglasili povodom venčanja, već su nastavili putovanje po Evropi, a uskoro planiraju da posete njene roditelje, braću i sestre koji žive u Nemačkoj. Par je u vezi od 2013, upoznao se na snimanju serije “Grmuša” i od tada turski mediji neprestano pišu o njihovoj ljubavi.

Novosti
foto: instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar