Перић кандидат СДС-а за начелника Угљевика

Предсједник Општинског одбора Српске демократске странке /СДС/ Угљевик Василије Перић кандидат је ове странке за начелника општине на локалним изборима у октобру, саопштено је из информативне службе СДС-а Угљевик.

Република Српска 12.07.2016 | 11:25
Перић кандидат СДС-а за начелника Угљевика
Перићеву кандидатуру подржавају Српска радикална странка Републике Српске, Партија демократског прогреса и Народни демократски покрет.

Перић, који је актуелни начелник општине Угљевик, на овој функцији је 15 година и на претходним локалним изборима одржаним 2012. године освојио је 5.374 гласа или 51,42 одсто.

"Угљевик је данас модерно и пожељно мјесто. Успјели смо свих ових година да га претворимо у једну од најразвијенијих општина, а задржали смо и највећи просјек плата у Републици Српској која износи 1.200 КМ", рекао је Перић.

Због свега постигнутог, увјерен је, каже у побједу СДС-а на предстојећим изборима.

Према његовим ријечима, сви пројекти у претходним годинама рађени су заједно са грађанима и на тај начин постигнут је огроман напредак.

Он је честитао крсну славу члановима и симпатизерима СДС-а Петровдан и подсјетио да је ова странка од 1999. године у континуитету на челу ове подмајевичке општине.

"Сви чланови и симпатизери СДС-а могу да се поносе оним што смо урадили у протеким годинама у Угљевику јер смо успјели да унаприједимо квалитет живота и нашу општину сврстамо у ред најразвијенијих општина са највећим стандардом живота и највећим просјеком плата у Српској", рекао је Перић.

Извор: Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Семберац

12.07.2016 11:57

Зар ви Угљевичани имате само једног паметног човјека на територији општине. Или му можда треба још који стан у Бечу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васо

12.07.2016 15:33

Јадно и биједно али оцигледно да је свима лијепо цим се ниста не мијења

ОДГОВОРИТЕ