Perić kandidat SDS-a za načelnika Ugljevika

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke /SDS/ Ugljevik Vasilije Perić kandidat je ove stranke za načelnika opštine na lokalnim izborima u oktobru, saopšteno je iz informativne službe SDS-a Ugljevik.

Republika Srpska 12.07.2016 | 11:25
Perić kandidat SDS-a za načelnika Ugljevika
Perićevu kandidaturu podržavaju Srpska radikalna stranka Republike Srpske, Partija demokratskog progresa i Narodni demokratski pokret.

Perić, koji je aktuelni načelnik opštine Ugljevik, na ovoj funkciji je 15 godina i na prethodnim lokalnim izborima održanim 2012. godine osvojio je 5.374 glasa ili 51,42 odsto.

"Ugljevik je danas moderno i poželjno mjesto. Uspjeli smo svih ovih godina da ga pretvorimo u jednu od najrazvijenijih opština, a zadržali smo i najveći prosjek plata u Republici Srpskoj koja iznosi 1.200 KM", rekao je Perić.

Zbog svega postignutog, uvjeren je, kaže u pobjedu SDS-a na predstojećim izborima.

Prema njegovim riječima, svi projekti u prethodnim godinama rađeni su zajedno sa građanima i na taj način postignut je ogroman napredak.

On je čestitao krsnu slavu članovima i simpatizerima SDS-a Petrovdan i podsjetio da je ova stranka od 1999. godine u kontinuitetu na čelu ove podmajevičke opštine.

"Svi članovi i simpatizeri SDS-a mogu da se ponose onim što smo uradili u protekim godinama u Ugljeviku jer smo uspjeli da unaprijedimo kvalitet života i našu opštinu svrstamo u red najrazvijenijih opština sa najvećim standardom života i najvećim prosjekom plata u Srpskoj", rekao je Perić.

Izvor: Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Semberac

12.07.2016 11:57

Zar vi Ugljevičani imate samo jednog pametnog čovjeka na teritoriji opštine. Ili mu možda treba još koji stan u Beču.

ODGOVORITE
Name

Vaso

12.07.2016 15:33

Jadno i bijedno ali ocigledno da je svima lijepo cim se nista ne mijenja

ODGOVORITE