Стив Брус жели клупу Енглеске?!

Тренер енглеског премијерлигаша Хал ситија Стив Брус рекао је да му ласка што га медији помињу као кандидата за селектора фудбалске репрезентације Енглеске.

Фудбал 13.07.2016 | 08:30
Стив Брус жели клупу Енглеске?!
Британски медији су пренели да ће Брус ове недеље разговарати са челницима Фудбалског савеза (ФА), који тражи новог селектора репрезентације Енглеске, после оставке Роја Хоџсона и пораза од Исланда у осмини финала Европског првенства у Француској.

Осим Бруса, као најозбиљнији кандидати за селектора Енглеске помињу се тренер Сандерленда Сем Алардајс и селектор САД Јирген Клинсман.

"Веома ми ласка и почастован сам што ме повезују са послом селектора. Ако и не оде даље од тога, то је врхунац, зар не? Нема већег и важнијег посла од посла селектора своје земље. То су спекулације. Многи људи су написали лепе ствари и захвалан сам им на томе", рекао је Брус за Хал Дејли Мејл.

Он је рекао да се нада да ће нови селектор бити Енглез.

"Не зато што сам ја Енглез, али надам се да ће поставити Енглеза. Сви наши тренери имају лиценце, професионалне лиценце и одувек сам говорио да селектор мора бити Енглез. Нико није већи патриота од мене и лепо је бити повезан са овом причом", рекао је Брус и додао да "у енглеској Премијер лиги раде четворица или петорица енглеских тренера".

Брус се прошле сезоне, после годину дана, вратио са Халом у Премијер лигу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар