Stiv Brus želi klupu Engleske?!

Trener engleskog premijerligaša Hal sitija Stiv Brus rekao je da mu laska što ga mediji pominju kao kandidata za selektora fudbalske reprezentacije Engleske.

Fudbal 13.07.2016 | 08:30
Stiv Brus želi klupu Engleske?!
Britanski mediji su preneli da će Brus ove nedelje razgovarati sa čelnicima Fudbalskog saveza (FA), koji traži novog selektora reprezentacije Engleske, posle ostavke Roja Hodžsona i poraza od Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Osim Brusa, kao najozbiljniji kandidati za selektora Engleske pominju se trener Sanderlenda Sem Alardajs i selektor SAD Jirgen Klinsman.

"Veoma mi laska i počastovan sam što me povezuju sa poslom selektora. Ako i ne ode dalje od toga, to je vrhunac, zar ne? Nema većeg i važnijeg posla od posla selektora svoje zemlje. To su spekulacije. Mnogi ljudi su napisali lepe stvari i zahvalan sam im na tome", rekao je Brus za Hal Dejli Mejl.

On je rekao da se nada da će novi selektor biti Englez.

"Ne zato što sam ja Englez, ali nadam se da će postaviti Engleza. Svi naši treneri imaju licence, profesionalne licence i oduvek sam govorio da selektor mora biti Englez. Niko nije veći patriota od mene i lepo je biti povezan sa ovom pričom", rekao je Brus i dodao da "u engleskoj Premijer ligi rade četvorica ili petorica engleskih trenera".

Brus se prošle sezone, posle godinu dana, vratio sa Halom u Premijer ligu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar