Звездин скуп промашај: Едсонов адвокат у Београду тражи заостале плате!

Црвено-бели би наредних дана требало да раскину уговор са бразилским штопером.

Фудбал 12.07.2016 | 19:30
Звездин скуп промашај: Едсонов адвокат у Београду тражи заостале плате!
Доведен је као капитално појачање, дефанзивац достојан европских квалификација. Међутуим, испоставило се да је бразилски штопер Едсон Да Силва један од највећих промашаја Црвене звезде у новијој историји.

Некадашњи члан Сао Паула добио је шансу на почетку пролећног дела сезоне. И одмах показао да Црвена звезда на њега не сме да рачуна... Кардинално је грешио, лоше се постављао и на послетку демонстрирао физичку неспремност. Едсон је у јануару потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом који му гарантује зараду од 240.000 евра по сезони.

Биће то потез који ће скупо коштати црвено-беле. Такав закључак се намеће после писања бразилских медија. Наиме, специјализовани портал Гоал објавио је информацију да је Едсонов адвокат  Бето Нигри у чевртак боравио у Београду како би издејствовао привремени раскид уговора.

Према информацијама из Бразила Едсонов заступник ултимативно је захтевао од челника Црвене звезде да се његовом штићенику исплате заостала дуговања...

Едсон је за Црвену звезду одиграо седам првенствених утакмица, а Бразилци подсећају на речи пословног директора Црвене звезде Стефана Пантовића о томе да је Едсон један од најбољих штопера који је икад дошао у Црвену звезду.

Едсон би требало да се врати у бразилски фудбал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар