Zvezdin skup promašaj: Edsonov advokat u Beogradu traži zaostale plate!

Crveno-beli bi narednih dana trebalo da raskinu ugovor sa brazilskim štoperom.

Fudbal 12.07.2016 | 19:30
Zvezdin skup promašaj: Edsonov advokat u Beogradu traži zaostale plate!
Doveden je kao kapitalno pojačanje, defanzivac dostojan evropskih kvalifikacija. Međutuim, ispostavilo se da je brazilski štoper Edson Da Silva jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde u novijoj istoriji.

Nekadašnji član Sao Paula dobio je šansu na početku prolećnog dela sezone. I odmah pokazao da Crvena zvezda na njega ne sme da računa... Kardinalno je grešio, loše se postavljao i na posletku demonstrirao fizičku nespremnost. Edson je u januaru potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom koji mu garantuje zaradu od 240.000 evra po sezoni.

Biće to potez koji će skupo koštati crveno-bele. Takav zaključak se nameće posle pisanja brazilskih medija. Naime, specijalizovani portal Goal objavio je informaciju da je Edsonov advokat  Beto Nigri u čevrtak boravio u Beogradu kako bi izdejstvovao privremeni raskid ugovora.

Prema informacijama iz Brazila Edsonov zastupnik ultimativno je zahtevao od čelnika Crvene zvezde da se njegovom štićeniku isplate zaostala dugovanja...

Edson je za Crvenu zvezdu odigrao sedam prvenstvenih utakmica, a Brazilci podsećaju na reči poslovnog direktora Crvene zvezde Stefana Pantovića o tome da je Edson jedan od najboljih štopera koji je ikad došao u Crvenu zvezdu.

Edson bi trebalo da se vrati u brazilski fudbal.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar