Ђорђевић ставио тачку и одлучио: Без Марјановића у Рију!

"Догодило се нешто што није било лепо од стране играча према осталој групи. Наша врата су била широм отворена, али смо наишли на потпуно погрешан начин отказа", рекао је српски селектор, а преноси Спортски журнал.

Кошарка 12.07.2016 | 22:15
Ђорђевић ставио тачку и одлучио: Без Марјановића у Рију!
Бобан Марјановић дефинитивно неће бити део српског тима у Рију, тако је одлучио Александар Ђорђевић, а јавља Спортски журнал!

За један део српске кошаркашке јавности потпуно исправан поступак, за други одлука која би Орлове могла да кошта медаље у Рију. Али, селектор Ђорђевић има право на последњу реч и толико пута досад уверавао нас је да су његове одлуке - исправне. Зато и треба стати иза овакве одлуке и подржати је. Тачније, подржати целу екипу на путу ка медаљи.

После освојеног олимпијског квалификационог турнира у Београду шеф струке сачекао је мало да се страсти слегну и славље примири и онда јавности изнесе коначну одлуку по питању евентуалног накнадног позива Бобану Марјановићу у национални тим.

Како Спортски журнал пише - одлука је да Бобан Марјановић неће бити позван и да ће у конкуренцији за први тим бити 12 бораца који су сада у првом тиму, те реконвалесценти Немања Бјелица и Милан Мачван који се следеће недеље враћају у погон, уз младе надеМарка Гудурића и Радета Загорца. 

"Догодило се нешто што није било лепо од стране играча према осталој групи. Наша врата су била широм отворена, али смо наишли на потпуно погрешан начин отказа. Сваки отказ је потпуно легитиман, али да дође на тај начин није у реду. Јуче је било да, а данас не. Били смо изненађени сви. Било је то без респекта према ових 16 момака. То срце тима Штимац је, рецимо, зарадио својим радом. То је оно што волим и потенцирам. На ово друго не могу да утичем", поручио је Ђорђевић у изјави коју преноси Спортски журнал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

милојко бабић

12.07.2016 21:20

изузетно цјеним Салета,али мислим да овај пут није у праву.Боби има 26 година и до сада је зарадјивао новчане мрвице.Нормално је да човјек узме 20 милиона долара и посвети се потом репрезентацији.Боби је добар момак и патриота и Дјордјевић га је требао вратити у репрезентацију и направити дрим тим,један од најбољих у историји југословенске кошарке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.07.2016 11:37

Ма да,мало јуце