Đorđević stavio tačku i odlučio: Bez Marjanovića u Riju!

"Dogodilo se nešto što nije bilo lepo od strane igrača prema ostaloj grupi. Naša vrata su bila širom otvorena, ali smo naišli na potpuno pogrešan način otkaza", rekao je srpski selektor, a prenosi Sportski žurnal.

Košarka 12.07.2016 | 22:15
Đorđević stavio tačku i odlučio: Bez Marjanovića u Riju!
Boban Marjanović definitivno neće biti deo srpskog tima u Riju, tako je odlučio Aleksandar Đorđević, a javlja Sportski žurnal!

Za jedan deo srpske košarkaške javnosti potpuno ispravan postupak, za drugi odluka koja bi Orlove mogla da košta medalje u Riju. Ali, selektor Đorđević ima pravo na poslednju reč i toliko puta dosad uveravao nas je da su njegove odluke - ispravne. Zato i treba stati iza ovakve odluke i podržati je. Tačnije, podržati celu ekipu na putu ka medalji.

Posle osvojenog olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu šef struke sačekao je malo da se strasti slegnu i slavlje primiri i onda javnosti iznese konačnu odluku po pitanju eventualnog naknadnog poziva Bobanu Marjanoviću u nacionalni tim.

Kako Sportski žurnal piše - odluka je da Boban Marjanović neće biti pozvan i da će u konkurenciji za prvi tim biti 12 boraca koji su sada u prvom timu, te rekonvalescenti Nemanja Bjelica i Milan Mačvan koji se sledeće nedelje vraćaju u pogon, uz mlade nadeMarka Gudurića i Radeta Zagorca. 

"Dogodilo se nešto što nije bilo lepo od strane igrača prema ostaloj grupi. Naša vrata su bila širom otvorena, ali smo naišli na potpuno pogrešan način otkaza. Svaki otkaz je potpuno legitiman, ali da dođe na taj način nije u redu. Juče je bilo da, a danas ne. Bili smo iznenađeni svi. Bilo je to bez respekta prema ovih 16 momaka. To srce tima Štimac je, recimo, zaradio svojim radom. To je ono što volim i potenciram. Na ovo drugo ne mogu da utičem", poručio je Đorđević u izjavi koju prenosi Sportski žurnal.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

milojko babić

12.07.2016 21:20

izuzetno cjenim Saleta,ali mislim da ovaj put nije u pravu.Bobi ima 26 godina i do sada je zaradjivao novčane mrvice.Normalno je da čovjek uzme 20 miliona dolara i posveti se potom reprezentaciji.Bobi je dobar momak i patriota i Djordjević ga je trebao vratiti u reprezentaciju i napraviti drim tim,jedan od najboljih u istoriji jugoslovenske košarke.

ODGOVORITE
Name

Re

13.07.2016 11:37

Ma da,malo juce