Клоп неће Бентекеа, Бентеке хоће Ливерпул!

Трансфер у Кристал Палас већ је био договорен, но... Белгијски нападач не жели у Лондон.

Фудбал 12.07.2016 | 18:30
Клоп неће Бентекеа, Бентеке хоће Ливерпул!
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп не види Кристијана Бентекеа као право решење у нападу и жели да заради на њему, уједно понудивши му шансу да заигра редовно у другом клубу, али...

Агент фудбалера Ливерпула рекао је данас да нису тачни наводи да је његов клијент на корак од одласка са Енфилда.

Агент Кисмет Ерис рекао је за Скај Спортс да "нема ништа" у наводима о одласку његовог клијента са Енфилда и поновио да је Бентеке завршио прву годину од петогодишњег уговора са Ливерпулом. Он је рекао да његов клијент жели да остане на Енфилду и да се бори за место у првом тиму.

Ерис је прошле године био Бентекеов посредник у трансферу вредном 32,5 милиона фунти којим је Белгијанац из Астон Виле прешао у Ливерпул.

Скај Спортс је прошлог месеца навео да је Кристал Палас понудио Ливерпулу 25 милиона фунти за Бентекеа, али да се "црвени" држе цене од 30 милиона. Поједини британски медији данас су пренели да ће трансфер бити обављен ове недеље, пошто су сви услови испуњени.

Бентеке се вратио са одмора после наступа за белгијску репрезентацију на Европском првенству у Француској и ускоро би требало да се прикључи саиграчима на припремама за предстојећу сезону.

Нападач је у марту изјавио да му је тешко у Ливерпулу под новим тренером Јиргеном Клопом пошто га Немац "игнорише", али је у мају рекао да жели да остане у клубу и да ће тражити да разговара са тренером пре него што почне припреме.

Он је у јуну ипак признао да ће можда морати да размисли о својој будућности на Енфилду, пошто би му било тешко да остане у клубу ако није у тренеровим плановима.

Бентеке није успео да се избори за место у првом тиму од Клоповог доласка, био је стартер у 14 првенствених утакмица прошле сезоне и постигао је 10 голова у свим такмичењима.

Извор: мондо.рс/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар