Klop neće Bentekea, Benteke hoće Liverpul!

Transfer u Kristal Palas već je bio dogovoren, no... Belgijski napadač ne želi u London.

Fudbal 12.07.2016 | 18:30
Klop neće Bentekea, Benteke hoće Liverpul!
Menadžer Liverpula Jirgen Klop ne vidi Kristijana Bentekea kao pravo rešenje u napadu i želi da zaradi na njemu, ujedno ponudivši mu šansu da zaigra redovno u drugom klubu, ali...

Agent fudbalera Liverpula rekao je danas da nisu tačni navodi da je njegov klijent na korak od odlaska sa Enfilda.

Agent Kismet Eris rekao je za Skaj Sports da "nema ništa" u navodima o odlasku njegovog klijenta sa Enfilda i ponovio da je Benteke završio prvu godinu od petogodišnjeg ugovora sa Liverpulom. On je rekao da njegov klijent želi da ostane na Enfildu i da se bori za mesto u prvom timu.

Eris je prošle godine bio Bentekeov posrednik u transferu vrednom 32,5 miliona funti kojim je Belgijanac iz Aston Vile prešao u Liverpul.

Skaj Sports je prošlog meseca naveo da je Kristal Palas ponudio Liverpulu 25 miliona funti za Bentekea, ali da se "crveni" drže cene od 30 miliona. Pojedini britanski mediji danas su preneli da će transfer biti obavljen ove nedelje, pošto su svi uslovi ispunjeni.

Benteke se vratio sa odmora posle nastupa za belgijsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i uskoro bi trebalo da se priključi saigračima na pripremama za predstojeću sezonu.

Napadač je u martu izjavio da mu je teško u Liverpulu pod novim trenerom Jirgenom Klopom pošto ga Nemac "ignoriše", ali je u maju rekao da želi da ostane u klubu i da će tražiti da razgovara sa trenerom pre nego što počne pripreme.

On je u junu ipak priznao da će možda morati da razmisli o svojoj budućnosti na Enfildu, pošto bi mu bilo teško da ostane u klubu ako nije u trenerovim planovima.

Benteke nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu od Klopovog dolaska, bio je starter u 14 prvenstvenih utakmica prošle sezone i postigao je 10 golova u svim takmičenjima.

Izvor: mondo.rs/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar