ЛШ: Звезда на Малти, карта 50 евра!

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су пуни оптимизма на Малту, где ће у уторак утакмицом против Валете почети пут ка пласману у Лигу шампиона.

Фудбал 11.07.2016 | 22:30
ЛШ: Звезда на Малти, карта 50 евра!
Екипу на Малти чека спарно време, какво би требало да буде и у термину утакмице. Очекује се да температура у уторак увече буде око 27 степени, уз велику влажност ваздуха.

Тренер Миодраг Божовић повео је 20 играча, међу којима је и последње појачање Пабло Моуче. 

"Супер се осећамо, коначно смо дочекали и тај дан. Вредно смо радили и једва чекамо да почне утакмица. Ово је оно што смо дуго сањали", рекао је играч црвено-белих Луис Ибањес агенцији Бета уочи пута.

Према његовим речима, играчи физички још нису максимално спремни, што не би требало да представља велики проблем.

"Још нисмо 100 одсто спремни, али бићемо топ после две-три утакмице. Сада размишљамо само о наредном ривалу, то је једино што треба да нас занима. Свака утакмица ће бити тешка и мораћемо да идемо корак по корак", додао је Ибањес.

На Малту су још отишли голмани Дамир Кахриман и Немања Супић, одбрамбени играчи Александар Луковић, Томас Фибел, Луис Ибањес, Милош Цветковић, Марко Петковић, Зоран Рендулић и Михаило Ристић.

Од везних фудбалера у авиону су се нашли су Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Марко Полетановић, Гелор Канга, Џон Руис, Срдјан Плавшић, Славољуб Срнић и Александар Катаи и нападачи Уго Вијеира и Предраг Сикимић.

Прва утакмица другог кола квалификациија за Лигу шампиона измедју Валете и Црвене звезде играће се у уторак од 20 часова.

Улазнице за утакмицу су неуобичајено скупе. Чланови клуба могу да купе карту за 15 евра, деца за један, а улазница за све остале кошта чак 50 евра.

Главни арбитар биће Александер Харкам из Аустрије, помоћници његови сународници Андреас Витшниг и Роберт Штајнахер, а четврти судија Јулијан Вајнбергер.

Делегат ће бити Тугомир Фрајмин из Словеније, а посматрач Јозеф Марко из Словачке.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар