LŠ: Zvezda na Malti, karta 50 evra!

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su puni optimizma na Maltu, gde će u utorak utakmicom protiv Valete početi put ka plasmanu u Ligu šampiona.

Fudbal 11.07.2016 | 22:30
LŠ: Zvezda na Malti, karta 50 evra!
Ekipu na Malti čeka sparno vreme, kakvo bi trebalo da bude i u terminu utakmice. Očekuje se da temperatura u utorak uveče bude oko 27 stepeni, uz veliku vlažnost vazduha.

Trener Miodrag Božović poveo je 20 igrača, među kojima je i poslednje pojačanje Pablo Mouče. 

"Super se osećamo, konačno smo dočekali i taj dan. Vredno smo radili i jedva čekamo da počne utakmica. Ovo je ono što smo dugo sanjali", rekao je igrač crveno-belih Luis Ibanjes agenciji Beta uoči puta.

Prema njegovim rečima, igrači fizički još nisu maksimalno spremni, što ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

"Još nismo 100 odsto spremni, ali bićemo top posle dve-tri utakmice. Sada razmišljamo samo o narednom rivalu, to je jedino što treba da nas zanima. Svaka utakmica će biti teška i moraćemo da idemo korak po korak", dodao je Ibanjes.

Na Maltu su još otišli golmani Damir Kahriman i Nemanja Supić, odbrambeni igrači Aleksandar Luković, Tomas Fibel, Luis Ibanjes, Miloš Cvetković, Marko Petković, Zoran Rendulić i Mihailo Ristić.

Od veznih fudbalera u avionu su se našli su Damjan Le Talek, Mičel Donald, Marko Poletanović, Gelor Kanga, Džon Ruis, Srdjan Plavšić, Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai i napadači Ugo Vijeira i Predrag Sikimić.

Prva utakmica drugog kola kvalifikaciija za Ligu šampiona izmedju Valete i Crvene zvezde igraće se u utorak od 20 časova.

Ulaznice za utakmicu su neuobičajeno skupe. Članovi kluba mogu da kupe kartu za 15 evra, deca za jedan, a ulaznica za sve ostale košta čak 50 evra.

Glavni arbitar biće Aleksander Harkam iz Austrije, pomoćnici njegovi sunarodnici Andreas Vitšnig i Robert Štajnaher, a četvrti sudija Julijan Vajnberger.

Delegat će biti Tugomir Frajmin iz Slovenije, a posmatrač Jozef Marko iz Slovačke.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar