ЛШ - Зрињски: Легија је фаворит, али и изазов!

Првак Босне и Херцеговине, мостарски Зрињски вечерас стартује у квалификацијама за Лигу шампиона против Легије из Варшаве.

Фудбал 12.07.2016 | 12:00
ЛШ - Зрињски: Легија је фаворит, али и изазов!
Након елиминације сва три представника БиХ (Широки Бријег, Слобода и Радник) у квалификацијама за Лигу Европе, у уторак у оквиру другог кола квалификација за европску фудбалску елиту, крећу и мостарски "племићи".

Мостарци дочекују један од најјачих пољских клубова, који је према признању из табора Зрињског, фаворит за пролаз у даље такмичење.

Тренер херцеговачког тима Винко Мариновић је нагласио у најави првог двобоја да Зрињски очекује изузетно тешка утакмица са квалитетним противником.

"Податак да Легија има пет репрезентативаца који су наступали на Европском првенству довољно говори о томе. Надам се да ће моји играчи дати максимум и да ћемо успјети да дођемо до доброг резултата. Сами знате да је Легија фаворит међутим сигурно да и моји ииграчи имају један велики изазов пред ову утакмицу", изјавио је Мариновић на конференцији за штампу коју су пренијели локални медији.

Слично мишљење о предстојећој европској утакмици имао је и капитен Зрињског Перо Стојкић.

"Иако је Легија фаворит и ми имамо квалитет са којим се можемо супроставити и надам се да ћемо забиљежити повољан резултат. Нама ће бити много лакше играти по овој врућини, али како нама тако и њима", рекао је Стојкић и позвао мостарске навијаче да дођу у што већем броју на стадион "Под Бијелим бријегом".

Утакмица између Зрињског и Легије игра се данас с почетком у 18.30 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар