Монструм из Зајечара испричао бизарну причу

"Анђелина ме је волела. Познавали смо се добро. Заједно смо ишли у шетње... Ја сам је убио", детаљи су језивог саслушања Владице Рајковића (28).

Србија 11.07.2016 | 07:55
Монструм из Зајечара испричао бизарну причу
Он је зверски силовао и убио песницама и камењем трогодишњу Анђелину Стефановић у селу Вратарница код Зајечара.

 
Његова саслушање није дуго трајало, како сазнаје "Блиц", и само у почетку није одговарао на питање инспектора шта је са дететом које је последњи пут виђено с њим.

Након увода у коме је тврдио да га је дете волело и да је он волео њу, признао и да је убио трогодишњу Анђелину и понудио да покаже где је то урадио.

Полицајце је одвео до места у шуми око 600 до 700 метара даље од куће где је са жртвом био на прослави рођендана детета његовог брата.

Дете је нађено, како га је оставио, да лежи на стомаку, али се и тако одмах видело да је тело унакажено.

Мајка девојчице је одмах пријавила нестанак, а полицајцима су мештани невеликог села Вратарница код Зајечара рекли да су видели осумњиченог како је отишао са дететом.

Тако је он убрзо и ухапшен, али су и мештани знали сазнали да је зверски силовао трогодишње дете и затим масакрирао.

Мештани су, сазнавши да је силовао дете, да му је унаказио лице и распорио утробу, насрнули на Рајковића док га је полиција одводила.

Дошло је до гурања и рвања и полицајци су једва успели осумњиченог да спасу од линча. Гневни мештани насртали су и на полицијско возило у које су полицајци с муком сместили Рајковић па су сломили ретровизор.

Осумњични је на саслушању потврдио да је одвео девојчицу са рођендана на који је и он био позван.

Испричао је да је попио неколико пића, али није наводио да је дете убио због пијанства.

Како сазнајемо, Рајковић није кривично гоњен и никада није био ни под кривичном истрагом. Прекршајно је кажњаван и то због пијанства.

Према речима мештана, нико ни у сну није могао да претпостави да је способан да почини овакво злодело.


Фото: Сузана Божиновић / РАС Србија
СТРАВИЧАН ПРИЗОР: Место где је нађено тело девојчице

Испитује се нестанак жене

Владицу Рајковића инспектори су јуче испитали и у вези са несталом мештанком села Драганом Станковић (47), с којом је био у судском спору.

Рајковић је негирао да је имао било какве везе с њеним нестанком и прошао је полиграф.

Међутим, полиција и даље испитује тај случај и проверева Рајићево кретање и у вези са Станковићевом.

Извор: Блиц

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Црни

11.07.2016 06:07

Да га дају мени да му судим дао бих живот свој ! Кожу би му сву згулио па га свега насолио , побиберио па мало бјелим луком га истљо оставио га један дан тако па би га замочио у живо сирће па га разапео у сушану да се полако суши а доктора би задужио да га одржава у животу отај Акрап неможе бити ни највећи непријатељ далеко је од њега надам се да би с тим тој мајци која пати олакшао живот било колико на тај начин !

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибник

11.07.2016 08:44

Ја бих ти помогао око монструма.

Name

лијан

11.07.2016 14:24

Мора се дици народ,упасти у затвор па га разгулити,свака трагедја И монструм продје само на прицинг!!!!

Name

еxит

11.07.2016 06:27

Србија је пуна оваквих и сличних лудака. Погледајте само случајеве типа нестанка и убиства певачице Јелене Маријановић, нестанка и убиства разне деце по Србији. Шта мислите каква је злодела овај зликовац спреман да почини за време рата. Треба се решавати таквих лудака моментално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

11.07.2016 06:49

Монструма на гиљотину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

11.07.2016 08:26

Покренути петицију у читавом региону и увести СМРТНУ казну.само тако се оваквима може стати украј.

Name

Далеко

11.07.2016 08:34

Непустај тега зивога ! Нисмо ми да му судимо. Само Бог цему судити.. Али није паметно пустити да зиви таква звјерка..нај тезу смет му трба приредити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

11.07.2016 12:20

Постована редакцијо уклоните слику тог дјетета андјела поред тог манијака и болесника нека нису једна поред друге.Сто немам моц да му ја пресудим.Умирао би годинама и молио Бога да умре .Прописао би он и мајцино млијеко које је дојио .

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајка

11.07.2016 13:30

метак је награда , бацити га свињама !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беба

11.07.2016 15:08

Требало је пустити народ, да га растргају. Сад ће бити прогласен неурацунљивим, лијецице га, судити му и хранити га у затвору ,годинама. Треба,да нестане у стравицним мукама, у каквим ја страдало то мало невинасце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смеће болесно

11.07.2016 17:58

Завезати га ланцем за дрво, и оставити у шуми. Па ће их бити мање болесних.

Name

серијат под хитно

11.07.2016 20:26

треба га на трг и исјеци га на комаде,руке,ноге,утобу да буде зив као сто су демократе енглези радили у врјеме кад су освајали бретанију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја и ја

11.07.2016 20:56

Нетреба њему затвор њега треба смјестит у неку рупу и муцит га мало по мало да моли да га убију и то преносити узиво на телевизији за примјер другима а укинут глупе Фарме, парове итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

пелене

24.07.2016 09:28

Слазем се са свима вама око монструма требага муцити и убијати полако али ја кривим и мајку засто је дете оставила само до та доба и да се сети око пола десет увеце да нема детета недај бозе ником.људи цувај те децу јер види те у каквом свету зивимо.

ОДГОВОРИТЕ