Monstrum iz Zaječara ispričao bizarnu priču

"Anđelina me je volela. Poznavali smo se dobro. Zajedno smo išli u šetnje... Ja sam je ubio", detalji su jezivog saslušanja Vladice Rajkovića (28).

Srbija 11.07.2016 | 07:55
Monstrum iz Zaječara ispričao bizarnu priču
On je zverski silovao i ubio pesnicama i kamenjem trogodišnju Anđelinu Stefanović u selu Vratarnica kod Zaječara.

 
Njegova saslušanje nije dugo trajalo, kako saznaje "Blic", i samo u početku nije odgovarao na pitanje inspektora šta je sa detetom koje je poslednji put viđeno s njim.

Nakon uvoda u kome je tvrdio da ga je dete volelo i da je on voleo nju, priznao i da je ubio trogodišnju Anđelinu i ponudio da pokaže gde je to uradio.

Policajce je odveo do mesta u šumi oko 600 do 700 metara dalje od kuće gde je sa žrtvom bio na proslavi rođendana deteta njegovog brata.

Dete je nađeno, kako ga je ostavio, da leži na stomaku, ali se i tako odmah videlo da je telo unakaženo.

Majka devojčice je odmah prijavila nestanak, a policajcima su meštani nevelikog sela Vratarnica kod Zaječara rekli da su videli osumnjičenog kako je otišao sa detetom.

Tako je on ubrzo i uhapšen, ali su i meštani znali saznali da je zverski silovao trogodišnje dete i zatim masakrirao.

Meštani su, saznavši da je silovao dete, da mu je unakazio lice i rasporio utrobu, nasrnuli na Rajkovića dok ga je policija odvodila.

Došlo je do guranja i rvanja i policajci su jedva uspeli osumnjičenog da spasu od linča. Gnevni meštani nasrtali su i na policijsko vozilo u koje su policajci s mukom smestili Rajković pa su slomili retrovizor.

Osumnjični je na saslušanju potvrdio da je odveo devojčicu sa rođendana na koji je i on bio pozvan.

Ispričao je da je popio nekoliko pića, ali nije navodio da je dete ubio zbog pijanstva.

Kako saznajemo, Rajković nije krivično gonjen i nikada nije bio ni pod krivičnom istragom. Prekršajno je kažnjavan i to zbog pijanstva.

Prema rečima meštana, niko ni u snu nije mogao da pretpostavi da je sposoban da počini ovakvo zlodelo.


Foto: Suzana Božinović / RAS Srbija
STRAVIČAN PRIZOR: Mesto gde je nađeno telo devojčice

Ispituje se nestanak žene

Vladicu Rajkovića inspektori su juče ispitali i u vezi sa nestalom meštankom sela Draganom Stanković (47), s kojom je bio u sudskom sporu.

Rajković je negirao da je imao bilo kakve veze s njenim nestankom i prošao je poligraf.

Međutim, policija i dalje ispituje taj slučaj i provereva Rajićevo kretanje i u vezi sa Stankovićevom.

Izvor: Blic

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Crni

11.07.2016 06:07

Da ga daju meni da mu sudim dao bih život svoj ! Kožu bi mu svu zgulio pa ga svega nasolio , pobiberio pa malo bjelim lukom ga istljo ostavio ga jedan dan tako pa bi ga zamočio u živo sirće pa ga razapeo u sušanu da se polako suši a doktora bi zadužio da ga održava u životu otaj Akrap nemože biti ni najveći neprijatelj daleko je od njega nadam se da bi s tim toj majci koja pati olakšao život bilo koliko na taj način !

ODGOVORITE
Name

ribnik

11.07.2016 08:44

Ja bih ti pomogao oko monstruma.

Name

lijan

11.07.2016 14:24

Mora se dici narod,upasti u zatvor pa ga razguliti,svaka tragedja I monstrum prodje samo na pricing!!!!

Name

exit

11.07.2016 06:27

Srbija je puna ovakvih i sličnih ludaka. Pogledajte samo slučajeve tipa nestanka i ubistva pevačice Jelene Marijanović, nestanka i ubistva razne dece po Srbiji. Šta mislite kakva je zlodela ovaj zlikovac spreman da počini za vreme rata. Treba se rešavati takvih ludaka momentalno.

ODGOVORITE
Name

pravda

11.07.2016 06:49

Monstruma na giljotinu

ODGOVORITE
Name

Tuga

11.07.2016 08:26

Pokrenuti peticiju u čitavom regionu i uvesti SMRTNU kaznu.samo tako se ovakvima može stati ukraj.

Name

Daleko

11.07.2016 08:34

Nepustaj tega zivoga ! Nismo mi da mu sudimo. Samo Bog cemu suditi.. Ali nije pametno pustiti da zivi takva zvjerka..naj tezu smet mu trba prirediti!!!

ODGOVORITE
Name

Ludi Milojko

11.07.2016 12:20

Postovana redakcijo uklonite sliku tog djeteta andjela pored tog manijaka i bolesnika neka nisu jedna pored druge.Sto nemam moc da mu ja presudim.Umirao bi godinama i molio Boga da umre .Propisao bi on i majcino mlijeko koje je dojio .

ODGOVORITE
Name

majka

11.07.2016 13:30

metak je nagrada , baciti ga svinjama !

ODGOVORITE
Name

Beba

11.07.2016 15:08

Trebalo je pustiti narod, da ga rastrgaju. Sad će biti proglasen neuracunljivim, lijecice ga, suditi mu i hraniti ga u zatvoru ,godinama. Treba,da nestane u stravicnim mukama, u kakvim ja stradalo to malo nevinasce.

ODGOVORITE
Name

Smeće bolesno

11.07.2016 17:58

Zavezati ga lancem za drvo, i ostaviti u šumi. Pa će ih biti manje bolesnih.

Name

serijat pod hitno

11.07.2016 20:26

treba ga na trg i isjeci ga na komade,ruke,noge,utobu da bude ziv kao sto su demokrate englezi radili u vrjeme kad su osvajali bretaniju

ODGOVORITE
Name

Ja i ja

11.07.2016 20:56

Netreba njemu zatvor njega treba smjestit u neku rupu i mucit ga malo po malo da moli da ga ubiju i to prenositi uzivo na televiziji za primjer drugima a ukinut glupe Farme, parove itd

ODGOVORITE
Name

pelene

24.07.2016 09:28

Slazem se sa svima vama oko monstruma trebaga muciti i ubijati polako ali ja krivim i majku zasto je dete ostavila samo do ta doba i da se seti oko pola deset uvece da nema deteta nedaj boze nikom.ljudi cuvaj te decu jer vidi te u kakvom svetu zivimo.

ODGOVORITE