Звезда са овом цифром није могла ''да се качи''!

Дамијао на бразилској Маракани за плату од 1.152.000 евра! Али то није цела његова плата, јер ће преосталих 368.000 евра плаћати Сантос, клуб по чијим је уговором од 2014. године.

Фудбал 12.07.2016 | 16:30
Звезда са овом цифром није могла ''да се качи''!
Недавне приче о потенцијалном доласку Леанарда Дамијаа на стадион Рајко Митић распалиле су машту навијача Црвене звезде, али данашњи трансфер бразилског нападача показује колико Црвена звезда, нити уосталом било који клуб из блиског оркужења, не би била у могућности да се упусти у реализацију једног оваквог трансфера.

Дамијао, који је некада био озбиљна жеља лондонског Тотенхема, договорио је једногодишњу позајмицу у Фламенго, који ће за његова годишња примања морати да издвоји позамашних 1.152.000 евра. Али то није цела његова плата, јер ће преосталих 368.000 евра плаћати Сантос, клуб по чијим је уговором Дамијао од 2014. године.

Трку са Фламенгом изгубила је Васко да Гама, која је могла да издвоји нешто мање од 1.000.000 за његов једногодишњи уговор.

Бразилцу ће ово бити девети клуб у каријери, у неколико наврата је био близу одласка у Европу, али ће тек сада бити тешко да се пресели на Стари континент, осим ако поново не експлодира и почне да тресе мреже у својој родној земљи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар