Zvezda sa ovom cifrom nije mogla ''da se kači''!

Damijao na brazilskoj Marakani za platu od 1.152.000 evra! Ali to nije cela njegova plata, jer će preostalih 368.000 evra plaćati Santos, klub po čijim je ugovorom od 2014. godine.

Fudbal 12.07.2016 | 16:30
Zvezda sa ovom cifrom nije mogla ''da se kači''!
Nedavne priče o potencijalnom dolasku Leanarda Damijaa na stadion Rajko Mitić raspalile su maštu navijača Crvene zvezde, ali današnji transfer brazilskog napadača pokazuje koliko Crvena zvezda, niti uostalom bilo koji klub iz bliskog orkuženja, ne bi bila u mogućnosti da se upusti u realizaciju jednog ovakvog transfera.

Damijao, koji je nekada bio ozbiljna želja londonskog Totenhema, dogovorio je jednogodišnju pozajmicu u Flamengo, koji će za njegova godišnja primanja morati da izdvoji pozamašnih 1.152.000 evra. Ali to nije cela njegova plata, jer će preostalih 368.000 evra plaćati Santos, klub po čijim je ugovorom Damijao od 2014. godine.

Trku sa Flamengom izgubila je Vasko da Gama, koja je mogla da izdvoji nešto manje od 1.000.000 za njegov jednogodišnji ugovor.

Brazilcu će ovo biti deveti klub u karijeri, u nekoliko navrata je bio blizu odlaska u Evropu, ali će tek sada biti teško da se preseli na Stari kontinent, osim ako ponovo ne eksplodira i počne da trese mreže u svojoj rodnoj zemlji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar