Геце се опростио са саиграчима, почели преговори са Енглезима!

Шансе да се врати у Дортмунд минималне, Тотенхем тренутно у пол-позицији.

Фудбал 12.07.2016 | 10:30
Геце се опростио са саиграчима, почели преговори са Енглезима!
Поново преокрет у случају Марио Геце! Овога пута, чини се, нападач Бајерна донео је коначну одлуку, а она гласи: Одлазим из Бајерна! Претходних недеља доста се нагађало о томе где ће немачки репрезентативац наставити каријеру, да би током Европског првенства сам фудбалер одбацивао могућност одласка. Ипак, нове информације водећег таблоида у Немачкој, Билда, кажу да је Геце дефинитивно раскрстио сам са собом, а самим тим и са Баварцима.

Билд у суботњем издању доноси вест да је Марио Геце саопштио саиграчима из репрезентације да напушта Бајерн, односно да је по повратку у домовину након елиминације са ЕП већ обавестио челнике немачког шампиона да нема намеру да остане у клубу у наредној сезони. С обзиром да његов уговор истиче наредног лета, клуб из Минхена нема много опција. Ово је последња шанса да се заради озбиљан новац, тачније да се барем поврати уложено из 2013, када је Геце за 37.000.000 евра доведен из Дортмунда. 

Исти извор наводи да су мале шансе да се омалени нападач врати на Вестфален (о чему се већ писало), јер водећи људи Борусије баш и нису вољни да поново ангажују играча којег су навијачи презрели оног момента када је прешао у Бајерн, а и његов актуелни клуб би много радије да га проследи даље од конкуренције. Тако је тренутно у првом плану Тотенхем. Наводно, Гецеови агенти већ су започели преговоре око личних услова играча, а када је у питању висина обештећења Баварци би се много лакше договорили са Енглезима и извукли тражену цифру. 

Претпоставља се да се ради о надокнади између 30 и 35 милиона евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар