Gece se oprostio sa saigračima, počeli pregovori sa Englezima!

Šanse da se vrati u Dortmund minimalne, Totenhem trenutno u pol-poziciji.

Fudbal 12.07.2016 | 10:30
Gece se oprostio sa saigračima, počeli pregovori sa Englezima!
Ponovo preokret u slučaju Mario Gece! Ovoga puta, čini se, napadač Bajerna doneo je konačnu odluku, a ona glasi: Odlazim iz Bajerna! Prethodnih nedelja dosta se nagađalo o tome gde će nemački reprezentativac nastaviti karijeru, da bi tokom Evropskog prvenstva sam fudbaler odbacivao mogućnost odlaska. Ipak, nove informacije vodećeg tabloida u Nemačkoj, Bilda, kažu da je Gece definitivno raskrstio sam sa sobom, a samim tim i sa Bavarcima.

Bild u subotnjem izdanju donosi vest da je Mario Gece saopštio saigračima iz reprezentacije da napušta Bajern, odnosno da je po povratku u domovinu nakon eliminacije sa EP već obavestio čelnike nemačkog šampiona da nema nameru da ostane u klubu u narednoj sezoni. S obzirom da njegov ugovor ističe narednog leta, klub iz Minhena nema mnogo opcija. Ovo je poslednja šansa da se zaradi ozbiljan novac, tačnije da se barem povrati uloženo iz 2013, kada je Gece za 37.000.000 evra doveden iz Dortmunda. 

Isti izvor navodi da su male šanse da se omaleni napadač vrati na Vestfalen (o čemu se već pisalo), jer vodeći ljudi Borusije baš i nisu voljni da ponovo angažuju igrača kojeg su navijači prezreli onog momenta kada je prešao u Bajern, a i njegov aktuelni klub bi mnogo radije da ga prosledi dalje od konkurencije. Tako je trenutno u prvom planu Totenhem. Navodno, Geceovi agenti već su započeli pregovore oko ličnih uslova igrača, a kada je u pitanju visina obeštećenja Bavarci bi se mnogo lakše dogovorili sa Englezima i izvukli traženu cifru. 

Pretpostavlja se da se radi o nadoknadi između 30 i 35 miliona evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar