Више нема препрека да играм за Србију

Српски центар Бобан Марјановић прешао је недавно из Сан Антонија у Детроит, али је већу пажњу привукао одлуком да се не појави на припремама за јуче завршени квалификациони турнир за пласман на ОИ. Ипак, Боби поручује да је спреман да игра у Рију.

 

Србија 10.07.2016 | 17:00
Више нема препрека да играм за Србију
Он је у изјави за агенцију Бета оценио је да је репрезентација Србије фантастично одиграла турнир у Београду и потврдио да је спреман да се стави на располагање селектору Александру Ђорђевићу.

"Иако је резултат био најважнији, репрезентација је приказала сјајну игру и направила одлину увертиру за Олимпијске игре. Велики сам оптимиста и надам се да ће се Србија у Рију борити за једну од медаља, рекао је Марјановић.

Селектор Ђорђевић је на конфернцији за медије после синоћњег меча са Порториком рекао да ће на Копаоник водити само 16 момака, који су ту од првог дана окупљања .

Ипак, Марјановић истиче да његова жеља да игра за национални тим никад није била спорна.

"Као што сам у неколико наврата рекао, моја велика жеља је да поново носим дрес Србије. То се никад није ни доводило у питање. Сада су отклоњене и све препреке које су стајале на путу да се ставим на располагање селектору. Ако причамо о мојим жељама и емоцијама, наравно да бих желео да играм за репрезентацију на Олимпијским играма и помогнем јој да оствари што бољи резултат, али поштујем сваку одлуку селектора", додао је Марјановић.

Извор: РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боxон

10.07.2016 23:51

Добар си кошаркаш, али док си јурио паре ови момци су гинули на терену ризикујући повреде. Зато размисли мало и одмори код куће.

ОДГОВОРИТЕ