Više nema prepreka da igram za Srbiju

Srpski centar Boban Marjanović prešao je nedavno iz San Antonija u Detroit, ali je veću pažnju privukao odlukom da se ne pojavi na pripremama za juče završeni kvalifikacioni turnir za plasman na OI. Ipak, Bobi poručuje da je spreman da igra u Riju.

 

Srbija 10.07.2016 | 17:00
Više nema prepreka da igram za Srbiju
On je u izjavi za agenciju Beta ocenio je da je reprezentacija Srbije fantastično odigrala turnir u Beogradu i potvrdio da je spreman da se stavi na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću.

"Iako je rezultat bio najvažniji, reprezentacija je prikazala sjajnu igru i napravila odlinu uvertiru za Olimpijske igre. Veliki sam optimista i nadam se da će se Srbija u Riju boriti za jednu od medalja, rekao je Marjanović.

Selektor Đorđević je na konfernciji za medije posle sinoćnjeg meča sa Portorikom rekao da će na Kopaonik voditi samo 16 momaka, koji su tu od prvog dana okupljanja .

Ipak, Marjanović ističe da njegova želja da igra za nacionalni tim nikad nije bila sporna.

"Kao što sam u nekoliko navrata rekao, moja velika želja je da ponovo nosim dres Srbije. To se nikad nije ni dovodilo u pitanje. Sada su otklonjene i sve prepreke koje su stajale na putu da se stavim na raspolaganje selektoru. Ako pričamo o mojim željama i emocijama, naravno da bih želeo da igram za reprezentaciju na Olimpijskim igrama i pomognem joj da ostvari što bolji rezultat, ali poštujem svaku odluku selektora", dodao je Marjanović.

Izvor: RTS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Boxon

10.07.2016 23:51

Dobar si košarkaš, ali dok si jurio pare ovi momci su ginuli na terenu rizikujući povrede. Zato razmisli malo i odmori kod kuće.

ODGOVORITE