Мучне свађе мужа пјевачице и Матићеве

Група “Подршка Зорану Марјановићу и његовој породици” на Фејсбуку иза које, како се претпоставља, стоји лично Зоран Марјановић бави се новинарима и Радом Матић.

Србија 10.07.2016 | 11:36
Мучне свађе мужа пјевачице и Матићеве
Убијену Јелену Крсмановић нико не помиње нити ико тражи да се њен убица пронађе.
 
Група је основана 1. маја, непуних месец дана након свирепог убиства Јелене Крсмановић, када су се и појавиле прве сумње да је убица можда њен супруг Зоран.

Како се сенка сумње надвијала и над осталим члановима породице, група чији је администратор извесна Зорица Зока почела је са нападима на новинаре. У скоро свакој објави новинари се нападају, оптужују за голготу под којом се нашла породица Марјановић. За породицу Марјановић тражи се правда, подршка и истина, а након што се у јавности појавила и Рада Матић из Беча, и она се нашла на мети групе. Убијена Јелена се не помиње ни у једној објави. За њу, која је највећа и једина жртва, нико из групе за подршку породици Марјановић не тражи ни правду, ни истину ни убицу.

Рада Матић, која се скоро месец дана дописивала са Зораном Марјановићем, каже за „Блиц” да Марјановићи не жале за Јецом и да се међу првима уверила у то преко порука које је размењивала са Зораном.

"Зато сам и почела да анализирам зашто је то тако. Они се понашају као да се ништа није десило. Сметају им само новине и ја, а туге нема. Зоран је после месец дана према мени као жени показао жељу експлицитно. Туге није било. То је најчуднија породица коју знам", каже Рада Матић.

Зоран: Је ли то за гулаш претња?

"Не знам само како да схватим њену изјаву да ће од моје породице направити гулаш. Као претњу или шта?", кратко је прокоментарисао Зоран Марјановић.

Рада Матић је недавно свом пријатељу Драгану Јовановићу послала поруку да ће “направити гулаш од Марјановића и њиме нахранити Борчу”. Рада је касније рекла да је само узвратила на претње, а да гулаш не зна ни да прави.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

нн

10.07.2016 10:08

Шта се ова жена окомила на Марјановиће? Није истражни судија или је добро плаћена?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ако лазе вук

10.07.2016 11:55

Вуциц не лазе.Истина замолио је полицију да не објављује име убице до саопстења резултата избора.Ста је ипак он слагао?Слагао је да је убица ухапсен.Срамота ста је користено у предизборну пропаганду

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац.

10.07.2016 16:55

немогу више' да читам ове бубалаштине'све зању "НЕЗНАЈУ ништа.мртва глава ПАЛА,МУП ко заливен ћути!ЈЕБО такву полицију.доклер они мене заштита!ја већ ХЛАДАН' МРТАВ.зато уздај се усе'и у своје кљусе.недирај никог'ал брез кубуре ја не идем негде! толико. Живела АМЕРИКА! ЗБОГ ТИХ СТВАРИ.

Name

НЕМА ДРЖАВЕ

11.07.2016 10:51

ДА ИМА ДРЖАВЕ ЗА ТРИ ДАНА СВЕ БИ СЕ ЗНАЛО! ЧОВЈЕК ВРИЈЕДИ КОЛИКО И НАЈМАЊА МОНЕТА!

ОДГОВОРИТЕ