Mučne svađe muža pjevačice i Matićeve

Grupa “Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici” na Fejsbuku iza koje, kako se pretpostavlja, stoji lično Zoran Marjanović bavi se novinarima i Radom Matić.

Srbija 10.07.2016 | 11:36
Mučne svađe muža pjevačice i Matićeve
Ubijenu Jelenu Krsmanović niko ne pominje niti iko traži da se njen ubica pronađe.
 
Grupa je osnovana 1. maja, nepunih mesec dana nakon svirepog ubistva Jelene Krsmanović, kada su se i pojavile prve sumnje da je ubica možda njen suprug Zoran.

Kako se senka sumnje nadvijala i nad ostalim članovima porodice, grupa čiji je administrator izvesna Zorica Zoka počela je sa napadima na novinare. U skoro svakoj objavi novinari se napadaju, optužuju za golgotu pod kojom se našla porodica Marjanović. Za porodicu Marjanović traži se pravda, podrška i istina, a nakon što se u javnosti pojavila i Rada Matić iz Beča, i ona se našla na meti grupe. Ubijena Jelena se ne pominje ni u jednoj objavi. Za nju, koja je najveća i jedina žrtva, niko iz grupe za podršku porodici Marjanović ne traži ni pravdu, ni istinu ni ubicu.

Rada Matić, koja se skoro mesec dana dopisivala sa Zoranom Marjanovićem, kaže za „Blic” da Marjanovići ne žale za Jecom i da se među prvima uverila u to preko poruka koje je razmenjivala sa Zoranom.

"Zato sam i počela da analiziram zašto je to tako. Oni se ponašaju kao da se ništa nije desilo. Smetaju im samo novine i ja, a tuge nema. Zoran je posle mesec dana prema meni kao ženi pokazao želju eksplicitno. Tuge nije bilo. To je najčudnija porodica koju znam", kaže Rada Matić.

Zoran: Je li to za gulaš pretnja?

"Ne znam samo kako da shvatim njenu izjavu da će od moje porodice napraviti gulaš. Kao pretnju ili šta?", kratko je prokomentarisao Zoran Marjanović.

Rada Matić je nedavno svom prijatelju Draganu Jovanoviću poslala poruku da će “napraviti gulaš od Marjanovića i njime nahraniti Borču”. Rada je kasnije rekla da je samo uzvratila na pretnje, a da gulaš ne zna ni da pravi.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

nn

10.07.2016 10:08

Šta se ova žena okomila na Marjanoviće? Nije istražni sudija ili je dobro plaćena?????

ODGOVORITE
Name

ako laze vuk

10.07.2016 11:55

Vucic ne laze.Istina zamolio je policiju da ne objavljuje ime ubice do saopstenja rezultata izbora.Sta je ipak on slagao?Slagao je da je ubica uhapsen.Sramota sta je koristeno u predizbornu propagandu

ODGOVORITE
Name

semberac.

10.07.2016 16:55

nemogu više' da čitam ove bubalaštine'sve zanju "NEZNAJU ništa.mrtva glava PALA,MUP ko zaliven ćuti!JEBO takvu policiju.dokler oni mene zaštita!ja već HLADAN' MRTAV.zato uzdaj se use'i u svoje kljuse.nediraj nikog'al brez kubure ja ne idem negde! toliko. Živela AMERIKA! ZBOG TIH STVARI.

Name

NEMA DRŽAVE

11.07.2016 10:51

DA IMA DRŽAVE ZA TRI DANA SVE BI SE ZNALO! ČOVJEK VRIJEDI KOLIKO I NAJMANJA MONETA!

ODGOVORITE