Ђурђић пријети Звезди: Нисам шкрт на головима!

"Због погодака сам и доведен, на тај притисак сам одавно навикао, под њим сам и пружао најбоље партије", казао је нови фудбалер Партизана Никола Ђурђић који обећава да ће головима растужити навијаче Црвене звезде.

Фудбал 10.07.2016 | 15:00
Ђурђић пријети Звезди: Нисам шкрт на головима!
После дугих и напорних преговора Никола Ђурђић је ипак појачао напад Партизана.

Упркос томе што је играо одлично за Вождовац, овај нападач је своју голгетерску славу ипак "пекао" ван Србије. Далеко од Србије. Сјајно се снашао у Шведској, био и у Норвешкој, а у Партизан стиже из немачког Аугзбурга којег ће навијачи црно-белих дуго памтити по "злу".

Партизан је у неким утакмицама прошле сезоне имао проблем са ефикасношћу, а Ђурђић је ту да га реши.

"На головима и асистенцијама никада нисам био шкрт, нити ћу. Због погодака сам и доведен, на тај притисак сам одавно навикао, под њим сам и пружао најбоље партије. Вероватно ће да буде потребно мало времена да све дође на своје, али свестан сам својих квалитета и знам шта људи очекују", каже рођени Пиронаћац за "Спортски журнал".

Није желео да прецизира тачан број голова који је зацртао себи, али је казао да ће то бити довољно за титулу, а важно му је и да погоди против "вечитог" ривала Црвене звезде.

"У каријери сам већ дао један гол Црвеној звезди. Добио сам их са Вождовцем, 2006. године".

"Растужићете поново комшије?", гласило је питање новинара "Спортског журнала".

"Сигурно! Знате ли зашто? Много леп осећај", одговорио је Ђурђић и наставио:

"То су, дефинитивно, утакмице које обележавају сезону. Навијачима је често битније да победимо Црвену звезду него да узмемо титулу, мада сам ја, ипак, присталица девизе: пехари се памте".

Партизан ће 14. јула почети и квалификације за Лигу Европе против Заглембја из Лубина, а Ђурђић уверава навијаче да ће бити спреман за свој деби пред "гробарима".

"Наравно, бићу спреман за то вече и први излазак пред Гробаре. Можда у жребу нисмо имали среће, али није ни овако лоше. Морамо да кидамо већ од прве утакмице уколико хоћемо да играмо групну фазу. На ЈНА морамо сваког да прегазимо", поручио је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар