Đurđić prijeti Zvezdi: Nisam škrt na golovima!

"Zbog pogodaka sam i doveden, na taj pritisak sam odavno navikao, pod njim sam i pružao najbolje partije", kazao je novi fudbaler Partizana Nikola Đurđić koji obećava da će golovima rastužiti navijače Crvene zvezde.

Fudbal 10.07.2016 | 15:00
Đurđić prijeti Zvezdi: Nisam škrt na golovima!
Posle dugih i napornih pregovora Nikola Đurđić je ipak pojačao napad Partizana.

Uprkos tome što je igrao odlično za Voždovac, ovaj napadač je svoju golgetersku slavu ipak "pekao" van Srbije. Daleko od Srbije. Sjajno se snašao u Švedskoj, bio i u Norveškoj, a u Partizan stiže iz nemačkog Augzburga kojeg će navijači crno-belih dugo pamtiti po "zlu".

Partizan je u nekim utakmicama prošle sezone imao problem sa efikasnošću, a Đurđić je tu da ga reši.

"Na golovima i asistencijama nikada nisam bio škrt, niti ću. Zbog pogodaka sam i doveden, na taj pritisak sam odavno navikao, pod njim sam i pružao najbolje partije. Verovatno će da bude potrebno malo vremena da sve dođe na svoje, ali svestan sam svojih kvaliteta i znam šta ljudi očekuju", kaže rođeni Pironaćac za "Sportski žurnal".

Nije želeo da precizira tačan broj golova koji je zacrtao sebi, ali je kazao da će to biti dovoljno za titulu, a važno mu je i da pogodi protiv "večitog" rivala Crvene zvezde.

"U karijeri sam već dao jedan gol Crvenoj zvezdi. Dobio sam ih sa Voždovcem, 2006. godine".

"Rastužićete ponovo komšije?", glasilo je pitanje novinara "Sportskog žurnala".

"Sigurno! Znate li zašto? Mnogo lep osećaj", odgovorio je Đurđić i nastavio:

"To su, definitivno, utakmice koje obeležavaju sezonu. Navijačima je često bitnije da pobedimo Crvenu zvezdu nego da uzmemo titulu, mada sam ja, ipak, pristalica devize: pehari se pamte".

Partizan će 14. jula početi i kvalifikacije za Ligu Evrope protiv Zaglembja iz Lubina, a Đurđić uverava navijače da će biti spreman za svoj debi pred "grobarima".

"Naravno, biću spreman za to veče i prvi izlazak pred Grobare. Možda u žrebu nismo imali sreće, ali nije ni ovako loše. Moramo da kidamo već od prve utakmice ukoliko hoćemo da igramo grupnu fazu. Na JNA moramo svakog da pregazimo", poručio je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar