Двије особе ухапшене због убиства

Двије особе ухапшене су јутрос због пуцњаве која се догодила у Хаџи-Сулејманововј улици, у сарајевској општини Стари Град, а у којој су смртно страдала два лица.

Босна и Херцеговина 09.07.2016 | 10:20
Двије особе ухапшене због убиства
Из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево саопштено је да су након дојаве полицијски службеници изашли на мјесто догађаја и да су затекли лице А.В. (24) из Вогошће, које је изјавило да је очевидац наведеног догађаја, те да му је познато да су страдале особе из Сарајева Ћ.А. (27) и Х.Е. (26).

С циљем расвјетљавања наведеног догађаја А.В. је приведен у Полицијску станицу Центар ради обављања разговора.

Полицијски службеници су у Улици браће Сканази бб код полицијског службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ затекли Б.С. (25) из Сарајева, као и предмет извршења наведеног кривичног дјела, аутоматску пушку. Лице је лишено слободе и приведено у Полицијску станицу Стари Град.

Након увиђаја, тијела страдалих су по налогу дежурног тужиоца, превезена у просектуру Баре ради обављања потребних вјештачења.

Оперативни центар МУП-а Кантона Сарајево анонимном дојавом обавијештен је јутрос у 1.05 часова да је у Хаџи-Сулејмановој улици дошло до употребе ватреног оружја.

Изласком на мјесто догађаја полицијски службеници пронашли су аутомобил “голф 2″ без регистарских таблица у којем су била два мушкарца с видним повредама по тијелу.

Позвана је Хитна медицинска помоћ чије је особље констатовало смрт усљед повреда нанесених ватреним оружјем.

Извор: Срна

Фото Клиx

Коментари / 0

Оставите коментар