Реалова шамарчина Барселони!

Краљеви украли Ентонија Рендолфа! Шпански првак обезбедио велико појачање!

Кошарка 09.07.2016 | 22:15
Реалова шамарчина Барселони!
Када се на трансфер пијаци отвори фронт између Реала и Барселоне онда то мора да буде спектакл до последњег тренутка. Не само на фудбалској, већ и на кошаркашкој. Тако је ових дана Барса била на корак да потпише једног од најбољих крилних центара Европе Ентонија Рендолфа, али на крају ће леворуки шутер каријеру наставити у - Краљевском клубу!

Како јавља ЕСПН преко својих добро обавештених извора у Шпанији, Реал је успео да извојева велику победу и у последњем моменту претекне најљућег ривала за велико појачање, које ће засигурно правити разлику на терену и наредне сезоне. Рендолф је такмичарску годину за нама завршио као носилац игре Локомотиве из Краснодара заједно са Малколмом Дилејнијем, који ће каријеру наставити у Атланти, док ће врло тражени Американац отићи у Мадрид и парафирати двогодишњу сарадњу. Која ће, додуше, садржати и излазну НБА клаузулу између две сезоне.

Члан друге најбоље петорке Евролиге је био на мети Даласа и Бруклина, али на крају је ипак пресудила чињеница да ће у Реалу имати загарантовану минутажу. 

Реалова летња трансформација све више добија свој завршни облик. Серхио Родригез одлучио се да још једном срећу окуша у НБА лиги, Густаво Ајон је незванично потврдио да остаје у Мадриду, док би велико појачање требало да буде дефанзивна машина - Отело Хантер. У међувремену Џеф Тејлор је потписао нови уговор, док би један од организатора игре требало да буде Донтаје Дрејпер. 

Видећемо само шта ће Реал да припреми још за своје навијаче. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар