Realova šamarčina Barseloni!

Kraljevi ukrali Entonija Rendolfa! Španski prvak obezbedio veliko pojačanje!

Košarka 09.07.2016 | 22:15
Realova šamarčina Barseloni!
Kada se na transfer pijaci otvori front između Reala i Barselone onda to mora da bude spektakl do poslednjeg trenutka. Ne samo na fudbalskoj, već i na košarkaškoj. Tako je ovih dana Barsa bila na korak da potpiše jednog od najboljih krilnih centara Evrope Entonija Rendolfa, ali na kraju će levoruki šuter karijeru nastaviti u - Kraljevskom klubu!

Kako javlja ESPN preko svojih dobro obaveštenih izvora u Španiji, Real je uspeo da izvojeva veliku pobedu i u poslednjem momentu pretekne najljućeg rivala za veliko pojačanje, koje će zasigurno praviti razliku na terenu i naredne sezone. Rendolf je takmičarsku godinu za nama završio kao nosilac igre Lokomotive iz Krasnodara zajedno sa Malkolmom Dilejnijem, koji će karijeru nastaviti u Atlanti, dok će vrlo traženi Amerikanac otići u Madrid i parafirati dvogodišnju saradnju. Koja će, doduše, sadržati i izlaznu NBA klauzulu između dve sezone.

Član druge najbolje petorke Evrolige je bio na meti Dalasa i Bruklina, ali na kraju je ipak presudila činjenica da će u Realu imati zagarantovanu minutažu. 

Realova letnja transformacija sve više dobija svoj završni oblik. Serhio Rodrigez odlučio se da još jednom sreću okuša u NBA ligi, Gustavo Ajon je nezvanično potvrdio da ostaje u Madridu, dok bi veliko pojačanje trebalo da bude defanzivna mašina - Otelo Hanter. U međuvremenu Džef Tejlor je potpisao novi ugovor, dok bi jedan od organizatora igre trebalo da bude Dontaje Drejper. 

Videćemo samo šta će Real da pripremi još za svoje navijače. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar