Клоп одустао од Суботића!

Клоп одустао, премијерлигашка трка за Невена Суботића се наставља! Три кандидата у игри, назире се победник.

Фудбал 09.07.2016 | 22:30
Клоп одустао од Суботића!
Осам година у Дортмунду, две титуле првака Немачке, финале Лиге шампиона... Доста је и било. Велики авантуриста Невен Суботић креће у нову животну причу. Борусија из Дортмунда се окренула неким другим играчима, а Суботић - другој земљи. Иако је Келн био више него заинтересован сва је прилика да ће 27-годишњи штопер каријеру наставити у Енглеској, а острвски медији данас доносе информацију да су три тима посебно заинтересована, а да је један на прагу договора.

У питању су Сандерленд, Стоук и пре свих Мидлзбро, наводно највећи фаворит да удоми сада већ бившег репрезентативца Србије. Опречне информације кад је у питању обештећење, помињу се суме од 7.500.000 до 10.000.000, па и чак 15.000.000 евра, али се чини да је ова последња баш претерана.

Боро је дакле у предности. Преговори су наводно увелико у току, а идеја је да Суботићигра у тандему са Бернардом Еспинозом, који је стигао као слободан играч из Спортинга из Хихона. Наводно, Суботић је већ обишао стадион Риверсајд.

Медији су раније помињали да би Суботића у свом тиму радо видео и шеф струке ЛиверпулаЈирген Клоп, који га је претходно и довео у Дортмунд, али су те приче у последње време утихнуле.

Повратник у елиту Мидлзбро је, подсетимо, овог лета већ довео чувеног голмана Виктора Валдеса, Виктора Фишера из Ајакса, Мартена де Рона и Џордана Мекгија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар