Klop odustao od Subotića!

Klop odustao, premijerligaška trka za Nevena Subotića se nastavlja! Tri kandidata u igri, nazire se pobednik.

Fudbal 09.07.2016 | 22:30
Klop odustao od Subotića!
Osam godina u Dortmundu, dve titule prvaka Nemačke, finale Lige šampiona... Dosta je i bilo. Veliki avanturista Neven Subotić kreće u novu životnu priču. Borusija iz Dortmunda se okrenula nekim drugim igračima, a Subotić - drugoj zemlji. Iako je Keln bio više nego zainteresovan sva je prilika da će 27-godišnji štoper karijeru nastaviti u Engleskoj, a ostrvski mediji danas donose informaciju da su tri tima posebno zainteresovana, a da je jedan na pragu dogovora.

U pitanju su Sanderlend, Stouk i pre svih Midlzbro, navodno najveći favorit da udomi sada već bivšeg reprezentativca Srbije. Oprečne informacije kad je u pitanju obeštećenje, pominju se sume od 7.500.000 do 10.000.000, pa i čak 15.000.000 evra, ali se čini da je ova poslednja baš preterana.

Boro je dakle u prednosti. Pregovori su navodno uveliko u toku, a ideja je da Subotićigra u tandemu sa Bernardom Espinozom, koji je stigao kao slobodan igrač iz Sportinga iz Hihona. Navodno, Subotić je već obišao stadion Riversajd.

Mediji su ranije pominjali da bi Subotića u svom timu rado video i šef struke LiverpulaJirgen Klop, koji ga je prethodno i doveo u Dortmund, ali su te priče u poslednje vreme utihnule.

Povratnik u elitu Midlzbro je, podsetimo, ovog leta već doveo čuvenog golmana Viktora Valdesa, Viktora Fišera iz Ajaksa, Martena de Rona i Džordana Mekgija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar