Велика Обарска: Двоје повријеђено у удесу

Једна особа је теже, а једна лакше повријеђена у саобраћајној незгоди која се данас око 15х сати догодила на путу семберских села Велика Обарска - Батковић.

Република Српска 08.07.2016 | 15:58
Велика Обарска: Двоје повријеђено у удесу
Повријеђени су пребачени колима Хитне помоћи Бијељина у бијељинску болницу "Свети Врачеви", гдје је, како су за БН ТВ потврдили једна особа прегледана и задржана на испитивањима јер је задобила отворени прелом подлактице.

"Прегледани пацијент задобио је отворени прелом подлактице, послије прегледа који ће услиједити највјероватније ће бити подвргнут хирушком захвату", кажу из болнице.



У саобраћајној незгоди учествовали су путнички аутомобили опел астра и голф 4.

Полиција ЦЈБ Бијељина врши увиђај, а како незванично сазнајемо, до удеса је дошло због непажње вожача голфа.

Возач голфа 4, Радо Благић из Брчког за БН ТВ каже да ни сам не зна шта се у тренутку догодило. 

"Насеље, кривине, узак пут, не знам ни како се десило, ни један од нас није кочио. Нисмо ни брзо возили, али срећа је била и што су се ваздушни јастуци активирали", каже Радо и додаје да су повријеђени путници из аутомобила опел.

На аутомобилима је причињена већа материјална штета.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

возач.

09.07.2016 09:05

Половицу возача' је потребно упутити на психо тестове!тј' проверу способности.неразумљиво да не видиш друго возило у по бела дана. ИЛИ СИ ЛУД' ИЛИ ТОТАЛНИ ИДИОТ! ЕЕЕ' МОЈИ МОМЦИ У ЕВРОПИ ИМАЈУ ЛЕК 'ЗА ТАКВЕ ТУПАНЕ! ИМАШ МОЗАК 'НЕМАШ'и требаш га.много је дивљака на цестама 'и резултати су ТАКВИ какви јесу" катастрофални"

ОДГОВОРИТЕ