Velika Obarska: Dvoje povrijeđeno u udesu

Jedna osoba je teže, a jedna lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 15h sati dogodila na putu semberskih sela Velika Obarska - Batković.

Republika Srpska 08.07.2016 | 15:58
Velika Obarska: Dvoje povrijeđeno u udesu
Povrijeđeni su prebačeni kolima Hitne pomoći Bijeljina u bijeljinsku bolnicu "Sveti Vračevi", gdje je, kako su za BN TV potvrdili jedna osoba pregledana i zadržana na ispitivanjima jer je zadobila otvoreni prelom podlaktice.

"Pregledani pacijent zadobio je otvoreni prelom podlaktice, poslije pregleda koji će uslijediti najvjerovatnije će biti podvrgnut hiruškom zahvatu", kažu iz bolnice.



U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobili opel astra i golf 4.

Policija CJB Bijeljina vrši uviđaj, a kako nezvanično saznajemo, do udesa je došlo zbog nepažnje vožača golfa.

Vozač golfa 4, Rado Blagić iz Brčkog za BN TV kaže da ni sam ne zna šta se u trenutku dogodilo. 

"Naselje, krivine, uzak put, ne znam ni kako se desilo, ni jedan od nas nije kočio. Nismo ni brzo vozili, ali sreća je bila i što su se vazdušni jastuci aktivirali", kaže Rado i dodaje da su povrijeđeni putnici iz automobila opel.

Na automobilima je pričinjena veća materijalna šteta.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vozač.

09.07.2016 09:05

Polovicu vozača' je potrebno uputiti na psiho testove!tj' proveru sposobnosti.nerazumljivo da ne vidiš drugo vozilo u po bela dana. ILI SI LUD' ILI TOTALNI IDIOT! EEE' MOJI MOMCI U EVROPI IMAJU LEK 'ZA TAKVE TUPANE! IMAŠ MOZAK 'NEMAŠ'i trebaš ga.mnogo je divljaka na cestama 'i rezultati su TAKVI kakvi jesu" katastrofalni"

ODGOVORITE