Окончан један од најскупљих развода у историји

Један од најскупљих развода у историји коначно је окончан, али верујемо да након судске пресуде ниједна страна кући није отишла насмејана.

Забава 08.07.2016 | 14:04
Окончан један од најскупљих развода у историји
Некадашњем супермоделу Кристини Естради (54), која је тужила свог бившег супруга милијардера Валида Џуфалија (61) захтевајући бракоразводну одштету од 196 милиона фунти, додељено је "само" 53 милиона фунти одлуком суда, пише "Дејли Мејл".

 Подсетимо, Естрада је захтевала да јој бивши муж исплати баснословну суму новца како би она могла да настави да води лагодан живот, који је водила и до сада. Тако је навела да јој је потребно 55 милиона фунти за нове куће, миллион фунти годишње за нову одећу, пола милиона фунти за пет луксузних аутомобила…

Она је у судници ронила сузе покушавајући да објасни да су јој те паре неопходне.

- Ја сам Кристина Естрада. Ја сам била топ међународни модел. Живела сам такав живот. На то сам навикла - викала је на адвоката који заступа њеног бившег супруга.

За то време, Џуфали у болници у Цириху води битку са раком, па није присуствовао рочиштима у Лондону.

 Њени адвокати тврдили су да је Џуфали вредан осам милијарди долара. Али, овај саудијски шеик, који иза себе има три пропала брака, тврди да они претерују и да има 113,8 милиона фунти. У изјави суду рекао је да је велику већину свог богатства оставио за своје троје најстарије деце, међу којима је и његова ћерка са Естрадом.

Шеик се развео од манекенке у Саудијској Арабији 2014, под исламским законима и без њеног знања. Проблеми у њиховом браку појавили су се 2012, када је одлучио да се ожени 25-годишњом манекенком из Либана, мајком његово двоје најмлађе деце, док је још био у браку са Кристином. Према муслиманској култури, њему је дозвољено да има више од једне супруге.

Након раставе Кристина је од бившег мужа добила луксузну кућу на Беверли Хилсу, а на рачуну је имала преко 20 милиона фунти. Џуфали јој је понудио још 17 милиона и дозволу да користи раскошну кућу у Лондону у наредних пет година, а он би покрио све трошкове. Ипак, то јој није било довољно.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Револт

09.07.2016 06:45

Спонзоруса

ОДГОВОРИТЕ