Okončan jedan od najskupljih razvoda u istoriji

Jedan od najskupljih razvoda u istoriji konačno je okončan, ali verujemo da nakon sudske presude nijedna strana kući nije otišla nasmejana.

Zabava 08.07.2016 | 14:04
Okončan jedan od najskupljih razvoda u istoriji
Nekadašnjem supermodelu Kristini Estradi (54), koja je tužila svog bivšeg supruga milijardera Valida Džufalija (61) zahtevajući brakorazvodnu odštetu od 196 miliona funti, dodeljeno je "samo" 53 miliona funti odlukom suda, piše "Dejli Mejl".

 Podsetimo, Estrada je zahtevala da joj bivši muž isplati basnoslovnu sumu novca kako bi ona mogla da nastavi da vodi lagodan život, koji je vodila i do sada. Tako je navela da joj je potrebno 55 miliona funti za nove kuće, million funti godišnje za novu odeću, pola miliona funti za pet luksuznih automobila…

Ona je u sudnici ronila suze pokušavajući da objasni da su joj te pare neophodne.

- Ja sam Kristina Estrada. Ja sam bila top međunarodni model. Živela sam takav život. Na to sam navikla - vikala je na advokata koji zastupa njenog bivšeg supruga.

Za to vreme, Džufali u bolnici u Cirihu vodi bitku sa rakom, pa nije prisustvovao ročištima u Londonu.

 Njeni advokati tvrdili su da je Džufali vredan osam milijardi dolara. Ali, ovaj saudijski šeik, koji iza sebe ima tri propala braka, tvrdi da oni preteruju i da ima 113,8 miliona funti. U izjavi sudu rekao je da je veliku većinu svog bogatstva ostavio za svoje troje najstarije dece, među kojima je i njegova ćerka sa Estradom.

Šeik se razveo od manekenke u Saudijskoj Arabiji 2014, pod islamskim zakonima i bez njenog znanja. Problemi u njihovom braku pojavili su se 2012, kada je odlučio da se oženi 25-godišnjom manekenkom iz Libana, majkom njegovo dvoje najmlađe dece, dok je još bio u braku sa Kristinom. Prema muslimanskoj kulturi, njemu je dozvoljeno da ima više od jedne supruge.

Nakon rastave Kristina je od bivšeg muža dobila luksuznu kuću na Beverli Hilsu, a na računu je imala preko 20 miliona funti. Džufali joj je ponudio još 17 miliona i dozvolu da koristi raskošnu kuću u Londonu u narednih pet godina, a on bi pokrio sve troškove. Ipak, to joj nije bilo dovoljno.

Blic
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Revolt

09.07.2016 06:45

Sponzorusa

ODGOVORITE